facebook Лозенец

Standart - На склад

Интериорни врати Standart

Ако търсите идеално съотношение между качество и цена за интериорна врата, то насочете вниманието си към някоя от линията Standart, която предлагаме. Тези врати са направени от HDF плоскости с дебелина от 6 мм., а крилото е изработено от рамка от иглолистна дървесина. Предлагаме някои модели с красиво подсилено декоративно стъкло, с дебелина от 4 мм.

Тези интериорни врати се предлагат с права каса (10 см.), но имате възможността да изберете и с друг вид: права каса с два комплекта первази или обла каса за различен по големина зид.

Тези интериорни врати са перфектното решение за жилище, в което искате да подмените всички стари врати с нови, които без да са луксозни, ще ви вършат работа дълги години. Удачни са и за офиси и големи фирми, където има много посещения, които трябва да се затварят.

Плюсове на вратите Standart:
  • Предлагат се в богато разнообразие от цветове, което ще задоволи и най-претенциозните интериорни изисквания;
  • Крилата са от иглолистна дървесина, заради което са здрави и създават усещане за дълбочина;
  • Прилягат плътно към касата на вратата;
  • Някои модели са с по-разчупен дизайн и интересни стъклени фигури.
  • Перфектно съотношение цена – качество.
Цената на вратите Standart варира от 229 лв. до 244 лв. Съветваме ви за монтажа на избраната от вас врата да се доверите на нашите професионалисти. Той се заплаща отделно и струва 60 лв. Разполагаме с всички посочени врати на склад. Винаги можете да ни потърсите на тел. 0700 17 411 за повече информация.

Няма добавени продукти в тази категория.