facebook Лозенец

Solid 55 - Със заявка

Интериорни врати Solid 55

Интериорните врати на българската компания Solid 55 се отличават със своята интересна визия и светли, ведри тонове. Те са подходящи за хора и с класически вкусове, но и за такива, които търсят по-модерни дизайнерски решения. По избор на клиента може да бъде направена и фрезовка, предлагана в четири цвята.

Вратите на Solid 55, които предлагаме, са от линията S line Fashion. Те гарантират високи нива на шумоизолация. Покритието е MDF с боя (от полиуретан), а алуминиевите профили са с електростатично такова. Всичко това допринася за по-приятна, хармонична визия.

На склад разполагаме с три врати Solid 55 за онагледяване на техните достойнства. Повечето от вратите ни изработваме със заявка, защото стремежът ни е всеки клиент да притежава индивидуален краен продукт, който да отговаря на конкретните ме нужди. Освен по размери може да изберете и различни по вид декоративни каси, които още повече да разширят възможностите на вашите дизайнерски решения. Крилата на вратите са изработени от MDF, а пълнежът е от минерална вата.

С уникалната линия S Line са изработени и вратите за баня на Solid 55 – тази врата едновременно е здрава, издръжлива на силно влажна среда, но същевременно с това спокойно може да бъде със същата визия на останалите интериорни врати в дома ви, без да се отличава.

Цената на интериорните врати на българската фирма Solid 55, които предлагаме, е без монтаж. Той струва 80 лв. За монтирането на която и да е врата ви съветваме да ползвате услугите единствено на професионалисти. Също така правилно взетите размери могат да ви спестят главоболия и загуба на време впоследствие. На тел. 0700 17 411 може да получите подробна информация за всяка една врата, която предлагаме.

Няма добавени продукти в тази категория.