facebook Лозенец

Gradde - Със заявка

Интериорни врати Gradde

Интериорните врати на немската фирма Gradde, подобно на всичко, произведено в Германия, се отличават с високо качество на изработката, здравина и практичност. Освен тези плюсове обаче производителите са помислили и за красивия им външен вид – те се предлагат в чудесни имитации на дърво – на сибирска лиственица, дъб, ясен, череша, орех.

Всяка една интериорна врата на Gradde е със специалното покритие Graddex. То превъзхожда фурнира, защото има уникални свойства и доста по-добри характеристики – изградено е от целулоза и дървени частици, импрегнирани с лакове и смоли. С него вратите стават много по-здрави, по-устойчиви на механични повреди (надрасквания и др.) и са удачни за използване в помещения с висока влажност като тоалетни и бани.

Пълнежът им може да бъде от вида „пчелна пита” или от ПДЧ (плоча от дървесни частици). Стъклото (при тези модели, които се предлагат с такова) е матирано с дебелина от 4 мм.

В основния комплект се включват права каса, первази, крило, гумени уплътнения, насрещник, три регулируеми панти (има възможност да бъдат регулирани и от страната на касата, и от тази на крилото) и стандартна брава с един ключ.

Крилото е с дебелина от 4 см. Касата може да е с размери от 14 до 17,9 см., от 20 до 21,9 см., от 24 до 25,9 см., от 28 до 29 см., от 32 до 33,9 см. Препоръчителните размери на отвора са: височина 2010 мм./ широчина 678 мм. Ако е необходимо крилата могат да се скъсят в долната им част.

Плюсове на вратите Gradde:
  • Немско производство, което винаги е гаранция за високо качество и издръжливост.
  • Удачни за помещения с висока влажност заради специалното си покритие.
  • Крилото е изцяло облечено, няма никакви прекъсвания.
  • Фалцовият заоблен ръб ляга плътно върху уплътнителя, разположен на касата, заради което сцепление е значително по-добро.
  • Затваряат се леко и плътно.
  • Матирано стъкло при моделите, които разполагат с такова.
Цената на вратите Gradde варира в границите от 270 до 420 лв. Монтажът се доплаща 50 лв. Винаги можете да ни потърсите на тел. 0700 17 411 за консултация.

Няма добавени продукти в тази категория.