facebook Лозенец

Стъклени врати

Стъклени врати

Интериорни врати - Стъклени врати

Стъклените врати са красиви, стилни, придават усещане за простор, но и за аристократичност на помещението. За разлика от всички други врати, те не закриват проникването на светлината. Те се затварят плътно, но леко.

Крилата на интериорните стъклени врати, които предлагаме в SOS Locksmith са направени от закалено стъкло с дебелина от 8 мм. Те биха могли да се отварят навън-навътре, както и наляво-надясно.

В цената на вратите са включени права HDF каса с первази от едната страна, кантирано и закалено стъкло, гумени уплътнения, две шарнирни панти, насрещник към касата и секретна брава с патрон с три ключа.

Нашите стъклени интериорни врати са изработени от най-качественото закалено стъкло и това не е случайно. Закаленото стъкло е в пъти по-здраво – по-издръжливо на директно слънцегреене и външни влияния, но и на напън. Закаляването споява малките частици и така между тях се създава вътрешно напрежение. При счупване то ще се пръсне на малки парченца, които няма да причинят сериозна вреда, докато, ако се отчупи голямо парче (подобно на тези при огледалата), е доста опасно.

Плюсове на стъклените врати:
  • Красиви, не спират светлината, създават усещане за простор и комфорт;
  • Комбинацията с дървена рамка (стъкло и дърво) е много красива;
  • Аристократични и интересни, винаги привличат внимание;
  • Стъклото може да е прозрачно, но и цветно;
  • Прилягат плътно към касата на вратата.
Цените на стъклените врати са от 609 до 629 лв. Монтажът се доплаща 50 лв. Разполагаме с всички посочени врати на склад. Винаги можете да ни потърсите на тел. 0700 17 411 за повече информация.

Няма добавени продукти в тази категория.