facebook Лозенец

Защита за врати и прозорци

Подробна информация за защита за врати и прозорци прочетете тук


Защитата за врати и прозорци ще Ви гарантира допълнителна сигурност за Вас, Вашите близки и имущество.

Допълнителните елементи, които предлагаме в онлайн магазина ни в Лозенец, могат да Ви я осигурят лесно и евтино – те се монтират бързо и не са скъпи.

В ключарския ни център в Лозенец ще намерите следните видове защита за врати и прозорци:

  • Резета.

    Това са известни средства за допълнително заключване отвътре. Предимството им е лесната употреба – само издърпвате прост механизъм, елементарни са за монтаж, но като цяло могат да ви предпазят или предупредят, ако някой иска да влезе в жилището Ви. Както можете да се досетите, видовете резета са много – в нашия онлайн магазин освен базови такива, предлагаме и по-високотехнологично с марката AMIG. То е здраво, надеждно, монтира се с насрещник и е удачно за употреба в бани, външни или интериорни врати.

  • Райбери за алуминиева дограма.

    Дограмата може да е слабото звено във Вашия дом – през нея би могло да се проникне без много усилия, особено ако сте на първия или последния етаж. И за такива ситуации имаме решение – доверете се на райбера като допълнително заключващо средство. Вярно е, че още съществуват „класическите” райбери – изкривено парче метал с винт накрая, но тези, които предлагаме ние, са доста по-здрави, красиви и удачни за монтаж върху дограма. При по-големи врати и тераси е необходимо да монтирате повече от един. Така, при напускане на Вашия апартамент, ще сте спокойни, че дограмата Ви е непробиваема. За сервизните помещения с по-малки прозорци, може да се снабдите само с един райбер. Разполагаме и с допълнителна защита за алуминиева дограма, която доста наподобява брава, която обаче служи за заключване на дограмата Ви.

  • Шипове за метална врата.

    Стабилната метална врата е най-важна за сигурността на Вашия дом. Нееднократно сме казвали, че тя трябва да е метална, здрава и масивна, и би следвало да е оборудвана със секретна и допълнителна брави и хубав патрон.Проблемът понякога обаче, дори при такива яки врати, е, че имат слабо място – пантите. Няма много смисъл от голяма инвестиция в хубава врата и механизми, ако тя може да бъде измъкната оттам. Обаче и за този проблем Ви предлагаме решение – в онлайн магазина ни продаваме стоманени шипове, който са предназначени да възпрепятстват опити да се извади вратата от пантите. Те се монтират на вратата от тяхната страната и влизат в касата. Така елиминирате опасността от пробив в това уязвимо място.


ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАЩИТА ЗА АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

Допълнителна защита за алуминиева дограма ..

30,00 лв.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАЩИТА ЗА АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

..

84,00 лв.

РАЙБЕР ЗА АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

..

19,00 лв.

РАЙБЕР ЗА АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

..

19,00 лв.

РЕЗЕ 12 см

15,60 лв.

РЕЗЕ 12 см

..

15,60 лв.

РЕЗЕ 7 см

12,50 лв.

РЕЗЕ 7 см

..

12,50 лв.

РЕЗЕ ЗА ВРАТА AMIG

Съдържание: Резе Върток Крепежи Насрещник Опаковка Гаранцио..

59,00 лв.

Шипове за метална врата

..

14,50 лв.

Шипове за метална врата

..

14,50 лв.

Показани са от 1 до 9 от 9 (1 страници)