facebook Лозенец

Шпионки

Подробна информация за шпионките прочетете тук


Шпионките и тяхното предназначение и особености

Вече не можем да си представим входната ни врата без шпионката, толкова сме свикнали с този допълнителен аксесоар, че сме склонни да гледаме на него (през него) повече като на декоративен елемент, отколкото като на средство за наблюдение и сигурност. В нашия онлайн магазин предлагаме шпионки на реномираните фирми Moia и Sеcuremme, които са задължително допълнение към Вашата входна врата.

Шпионките Ви гарантират от една страна спокойствие, че децата Ви няма да отворят вратата без да разберат кой звъни, че може да наблюдавате движението по етажа и че този, който Ви търси ще знае, че ще бъде видян. Също така Ви позволява да не отваряте на всяко позвъняване – билото на досадната касиерка от долния етаж, на амбулантни търговци, инкасатори и т.н. Шпионките в нашия магазин са със златист или сребрист цвят и са предназначени за врати с дебелина от 5 до 8 см.

Вратите, които предлагаме в нашия ключарски център, са оборудвани с шпионки, но ако нямате такава на настоящата Ви, то предлагаме и монтаж. Имайте предвид, че той е от важно значение, за да функционира правилно всеки един елемент от Вашата система за сигурност, така че ползвайте услугите единствено на професионалисти, каквито са нашите майстори на бул. Арсеналски 65.


Шпионка MOIA

Цвят - златна  За врати от 5 до 8см, ..

15,00 лв.

Шпионка MOIA

Цвят- сребрист  За врати от 7 до 11 см ..

18,00 лв.

Шпионка MOIA златна

Цвят- златна За врати от 7 до 11 см ..

18,00 лв.

Шпионка MOIA сребриста

Цвят- сребрист  За врати от 5 до 8 см ..

15,00 лв.

ШПИОНКА SECUREMME 3-6 см.

..

17,30 лв.

ШПИОНКА SECUREMME 6-12 см.

..

21,20 лв.

Показани са от 1 до 6 от 6 (1 страници)