facebook Лозенец

Аксесоари за врати и прозорци

Подробна информация за аксесоари за врати и прозорци прочетете тук


Аксесоари за врати и прозорци- продукти, предназначение, видове.

В онлайн магазина на SOS Locksmith в Лозенец предлагаме различни видове розетки и шпионки – аксесоари, които освен естетически функции спомагат за това да се чувствате по-спокойни в собствения Ви дом.

Розетките и шпионките – защо не можем без тях

Розетките са предназначени за:

  • Секретни брави.
    Използват се при монтажа върху секретни врати. Защитават допълнително заключващия механизъм.

  • Интериорни врати.
    За тях се предназначени и най-класическите и познати нам видове розетки. Основната им функция е да придават завършен вид на бравата и на интериора на жилището Ви.

  • Бани, тоалетни и други сервизни помещения.
     Също много разпространени за този вид помещения. Малката разлика при тях е, че имат възможност да бъдат заключвани от вътрешната страна на вратата без да имате ключ


Най-разпространеният вид розетки са тези, които са произведени от никелова стомана с покритие от хром, което добавя не само блясък, но и твърдост. Най-разпространени са квадратните и кръглите форми, каквито предлагаме и ние. В магазина ни също така ще намерите такива за баня със заключващ се механизъми за секретни патрони.

Шпионките– класически и модерни

Мнозина сигурно помнят, че преди време на тях се гледаше като на нарушение на нормите, отколкото като на нещо нормално, както е сега. Тогава вратите в панелните блокове се правят без тези механизми за наблюдение – „шпионирането” в свят, където всичко е колективно и не трябва да е на показ, е нещо нередно в ерата на „развития социализъм”. Сега надали има врата (или поне произведена през последните години), която да няма шпионка. Те са гаранция за това, че във Ваше отсъствие децата няма да пуснат непознат, а за Вас, че ще разберете когато ви търси поредният продавач на библии или че леличката касиерка от долния етаж пак ще събира пари за входа.

Наред с развитието на всички видове технологии, нямаше как това да не въздейства и върху шпионките. Неизбежната дигитализация на модерния свят застигна и тях.

Дигиталните шпионки. На външен видса все едно мобилен телефон – с дисплей и бутони. Слагат се от вътрешната страна на вратата Ви и снимат всички, които Ви звънят. Това е много удачно, защото, знаем, често когато престъпниците планират своите удари, преди това проверяват дали не сте си вкъщи – звънят на звънеца и когато сте там, се представят за амбулантни търговци, служители във фондации и т.н. Системата за запис на тази дигитална шпионка е свързана със звънеца на вратата. Допълнителна екстра е, че от разстояние, например от Вашия мобилен телефон, можете да разгледате снимки на този, който е звънял във ваше отсъствие.


КВАДРАТНА РОЗЕТКА

ИНОКСОВО ПОКРИТИЕ ХРОМИРАНИ ЕЛЕМЕНТИ ..

11,00 лв.

КВАДРАТНА РОЗЕТКА ЗА БАНЯ

ХРОМ-НИКЕЛОВА СТОМАНА ИНОКС + ХРОМИРАНИ ЕЛЕМЕНТИ ..

29,40 лв.

КВАДРАТНА РОЗЕТКА ЗА БАНЯ

ХРОМ-НИКЕЛОВА СТОМАНА ИНОКС + ХРОМИРАНИ ЕЛЕМЕНТИ ..

29,40 лв.

Клик Лок - Domus

Съдържание: Брава - лице със заключващ механизъм Гръб - опора Крепежи 2..

45,00 лв.

КРЪГЛА РОЗЕТКА

ИНОКСОВО ПОКРИТИЕ ХРОМИРАНИ ЕЛЕМЕНТИ ..

11,00 лв.

КРЪГЛА РОЗЕТКА ЗА БАНЯ

ХРОМ-НИКЕЛОВА СТОМАНА ИНОКС + ХРОМИРАНИ ЕЛЕМЕНТИ ..

29,40 лв.

КРЪГЛА РОЗЕТКА ЗА БАНЯ

ХРОМ-НИКЕЛОВА СТОМАНА ИНОКС + ХРОМИРАНИ ЕЛЕМЕНТИ ..

29,40 лв.

Шпионка MOIA

Цвят - златна  За врати от 5 до 8см, ..

15,00 лв.

Шпионка MOIA

Цвят- сребрист  За врати от 7 до 11 см ..

18,00 лв.

Шпионка MOIA златна

Цвят- златна За врати от 7 до 11 см ..

18,00 лв.

Шпионка MOIA сребриста

Цвят- сребрист  За врати от 5 до 8 см ..

15,00 лв.

ШПИОНКА SECUREMME 3-6 см.

..

17,30 лв.

ШПИОНКА SECUREMME 6-12 см.

..

21,20 лв.

Показани са от 1 до 13 от 13 (1 страници)