facebook Лозенец

Как ще ви помогнем, ако си изгубите автомобилния ключ?

Как да ви помогнем, ако си изгубите автомобилния ключ? Преди да отговорим на този въпрос ще ви посъветваме винаги да разполагате с повече от един авто ключ. Изработката на такъв после би ви струвало много повече и би ви отнело повече време.

На тел. 0885 39 47 47 ще ви информираме подробно какво следва да направите, ако желаете изработване на копие на вашия авто ключ. Процесът се състои от нарязване на перото (металната част) на автомобилния ключ както и от обучение, за да бъде синхронизиран той с вашето превозно средство. На този телефон бихте могли денонощно да ни търсите за ключарска и автоключарска помощ.

Какво следва при загуба на автомобилен ключ:

  • Най-важното е да ни звъннете веднага. Независимо дали е почивен ден, празника или от часа – нашите аварийни майстори авто ключари ще ви помогнат без значение къде точно в София сте.
  • Пристигането на авариен автоключар струва 20 лв. На място в зависимост от проблема, той ще ви съобщи за крайната цена, преди да започне работа, за да сте информирани колко ще ви струва тази автоключарска услуга.
  • Следващата крачка е отваряне на вратата. Тази дейност нашите аварийни майстори ще направят без да нанесат щети върху интериора и екстериора.
  • След отваряне на превозното средство, майсторите ни автоключари ще разглобят автоключалката. По нея ще бъде направен и новият автомобилен ключ. Това включва нарязване на перото по свалената вече част.
  • Следва синхронизация на на новия ключ към автомобила. Това се осъществява чрез специални хардуер и софтуер.
  • Вече разполагате с нов ключ и той запалва двигателя ви, но все още не е в състояние да заключва и отключва вратите. Затова трябва автоключалките да се пренаредят по него. Така старият изгубен или откраднат ще стане излишен и с тази операция приключва дейюността на аварийните ни майстори ключари.