facebook Лозенец

Ключодържатели

Подробна информация за ключодържатели прочетете тук


Ключодържателите са задължителни елементи от нашето ежедневие.

Използваме ги за огромнитени връзки с ключове за жилището, офиса,за ключовете за автомобила и др. Те може да са весели, да демонстрират статус, да са шарени, изискани, рекламни или пък да носят забавление. В нашия онлайн магазин (а и на място в ателието ни в Лозенец) ще намерите най-различни видове ключодържатели.

Първите ключодържатели се появяват преди повече от век и оттогава освен средство, чрез което да държите своите ключове, служат и като рекламни носители на най-различни марки, послания и т.н. В днешни дни към ключодържателите можем да видим прикрепени ножове, нивелири, фенерчета, весели личица, играчки и какво ли още не. Освен това, при условие, че сме заринати от всякакви ключове, те правят живота ни не само по-забавен, но и по-лесен.

В онлайн магазина ни предлагаме ключодържатели за много марки автомобили, както и вериги за ключове с различни плетки, но може да намерите и по-забавни или посветени на специални поводи като Св. Валентин и др. Искаме да Ви обърнем специално внимание на един конкретен, защото той, освен че е полезен и евтин подарък, би могъл да донесе много настроение в една компания.

Шоковият ключодържател имитира дистанционно за автомобил. При натискане на бутона за отключване се активира лазер, светещ с червена точка. Заключването пък задейства LED светлина. В бутона за изваждането на ключа обаче се крие изненадата – винаги може да си направите майтап с някого като му, метнете дистанционното и го помолите да вземе нещо от колата Ви, като преди това натисне бутона, за да измъкне ключа. После само се наслаждавайте и снимайте реакцията на горкия човек, когато вместо изскачащ ключ, получи лек шоков удар.

На място в ключарския ни център в Лозенец разполагаме с още видове– весели и „сериозни” ключодържатели. Отделно предлагаме и вериги или метални пръстени, с които по-лесно да боравите с вашите десетки ключове.

SOS Locksmith е фирма, специализирана в аварийните автоключарски и ключарски услуги. Ако някой от вашите десетки ключове не проработи, счупи се или остане в ключалката, не се колебайте да ни потърсите. Наш авариен майстор ще пристигне на посочения от Вас адрес до половин час, ще отключи вратата на автомобила или жилището.


ВЕРИГА ЗА КЛЮЧОВЕ - ЕДРА ПЛЕТКА

ВЕРИГА ЗА КЛЮЧОВЕ - ЕДРА ПЛЕТКА, ИЗРАБОТЕНА ОТ ХРОМ-НИКЕЛОВА СТОМАНА, ~30 sm. ..

3,00 лв.

ВЕРИГА ЗА КЛЮЧОВЕ - СИТНА ПЛЕТКА

ВЕРИГА ЗА КЛЮЧОВЕ - СИТНА ПЛЕТКА, ИЗРАБОТЕНА ОТ ХРОМ-НИКЕЛОВА СТОМАНА ..

3,00 лв.

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ BMW

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ BMW, ИЗРАБОТЕН ОТ ХРОМ-НИКЕЛОВА СТОМАНА ..

3,00 лв.

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ DAEWOO

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ DAEWOO, ИЗРАБОТЕН ОТ ХРОМ-НИКЕЛОВА СТОМАНА ..

3,00 лв.

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ FIAT

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ FIAT, ИЗРАБОТЕН ОТ ХРОМ-НИКЕЛОВА СТОМАНА ..

3,00 лв.

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ FORD

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ FORD, ИЗРАБОТЕН ОТ ХРОМ-НИКЕЛОВА СТОМАНА ..

3,00 лв.

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ GOLF

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ GOLF, ИЗРАБОТЕН ОТ ХРОМ-НИКЕЛОВА СТОМАНА ..

3,00 лв.

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ PEUGEOT

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ PEUGEOT, ИЗРАБОТЕН ОТ ХРОМ-НИКЕЛОВА СТОМАНА, ВЪРТЯЩА СЕ СЪРЦЕВИНА ..

3,00 лв.

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ SKODA

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ SKODA, ИЗРАБОТЕН ОТ ХРОМ-НИКЕЛОВА СТОМАНА ..

3,00 лв.

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ TOYOTA

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ TOYOTA, ИЗРАБОТЕН ОТ ХРОМ-НИКЕЛОВА СТОМАНА ..

3,00 лв.

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ОБИЧАМ ТЕ

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ОБИЧАМ ТЕ - МЕЧЕТА, КОЖА + ХРОМ-НИКЕЛОВА СТОМАНА ..

3,00 лв.

ШОКОВ КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ

ШОКОВ КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ С 3 БУТОНА, ШОК, ФЕНЕР, ЛАЗЕР При натискането на бутона за изваждане ..

3,00 лв.

Показани са от 1 до 12 от 12 (1 страници)