facebook Лозенец

Kaтинари и планки

Подробна информация за катинари и планки прочетете тук


Катинарът е най- древният заключващ механизъм и толкова широко разпространен в бита ни, че дори сме склонни да не му обръщаме внимание. В ключарския център на SOS Locksmith в Лозенец предлагаме разнообразие от катинари и планки.

Катинари– видове

Най- древните катинари са изцяло изработени от дърво и както други велики открития, родината и на това е Китай. В последствие те придобиват широко разпространение в Римската империя и се налагат като едно от най-разпространените средства за сигурност и до ден днешен. Сега те са навсякъде – заключват входни врати, магазини, офиси, пощенски кутии, велосипеди и мн. др. Първата асоциация, която си представяме за тях, е ключ, но през последното десетилетие тяхното производство се развива дотам, че в днешни дни има такива с кодове, такива, които отваряме с пръстови отпечатъции т.н. Ето най- разпространените видове:

 • Секретни.

  Това е най-познатият ни модел – независимо дали ще го видим по врати, пощенски кутии, огради и т.н. Ключалката им е секретна и са изработени от стомана – подходящи са за употреба навън.

 • Катинари с верига.

  Прикрепен е към веригата. Този вид е подходящ за употреба без планки – за врати към стълбове, за огради и др. Много се използва и за заключване на велосипеди – при този вид веригата е обгърната от гуми или друга обвивка, която възпрепятства или поне забавя крадците, ползващи режещи инструменти.

 • Дискови.

  Тяхна особеност е, че са обгърнати от тяло, изработено от много здрав метал. Той обхваща плътно заключващия механизъм и е много удачен вариант за обекти на открито, за врати, за складове, подложени на неблагоприятни външни усилия.

 • С ШИФЪР.

  Отключват се без ключ, само трябва да знаете уникалния му код, който Вие може да променяте по всяко време. Най-често се използва за багаж, защото не се налага да се притеснявате за ключа му – дали сте го загубили, забравили и др. Всичко това важи естествено в случаите, в които не сте забравили кода му.

 • СЪС ЗАКЛЮЧВАНЕ АБЛОЙ.

  Патентованият заключващ механизъм на финландската компания със същото име е станал нарицателно за системи, които не използват пружини, щифтове и въобще всякакви елементи, които могат да се разпробият и измъкнат лесно.

 • MASTER KEY.

  Тези системи са удачни, когато се нуждаете от контрол на достъпа и пропускателен режим.

 • ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ.

  Може да Ви се стори странно, особено на фона на това, че разпространена представа в българското общество за катинара е, че това е архаично, ръждясало парче метал, в което трудно завъртвате ключа. Развитието на високите технологии не подминава обаче и него. През последните години се произвеждат такива с пръстов отпечатък – способен е да разпознае дори няколко отпечатъка. Особено подходящ за подарък и най-вече за Вашите малчугани.

В ключарския център на SOS Locksmith Лозенец можем да Ви предложим най- различни видове катинари. Заповядайте на място или погледнете с какви разполагаме в нашия онлайн магазин.КАТИНАР 3 см.

..

4,00 лв.

КАТИНАР 6 см.

..

6,00 лв.

КАТИНАР 7.5 см.

..

8,00 лв.

Катинар AMIG mod.51

Съдържание: Катинар 2 ключа Опаковка Гаранционна карта Спецификац..

24,20 лв.

Катинар SOS MAUER

Катинар с HIGH SECURITY ключалка NEW WAVE 4 SOS MAUER патентован профил  ..

214,00 лв.

КАТИНАР WOHU 40 мм

Съдържание: Катинар Специални ключове Опаковка Гаранционна карта ..

12,00 лв.

КАТИНАР WOHU 50 мм

Съдържание: Катинар Специални ключове Опаковка Гаранционна карта ..

18,00 лв.

КАТИНАР WOHU 50 мм

Съдържание: Катинар Специални ключове Опаковка Гаранционна карта ..

18,00 лв.

КАТИНАР WOHU 50 мм

Съдържание: Катинар Специални ключове Опаковка Гаранционна карта ..

18,00 лв.

КАТИНАР WOHU 60 мм

Съдържание: Катинар Специални ключове Опаковка Гаранционна карта ..

22,00 лв.

КАТИНАР С ПЛАНКА

..

115,00 лв.

МАСИВЕН КАТИНАР ЧЕРУПКА / ПАВЕ

Съдържание: Катинар Ключове Опаковка Гаранционна карта Спецификац..

45,00 лв.

МИНИ КАТИНАР

..

2,00 лв.

ПЛАНКА ЗА КАТИНАР MULTILOCK

Съдържание: Планка Опаковка Гаранционна карта Спецификации: Пла..

65,00 лв.

Показани са от 1 до 14 от 14 (1 страници)