facebook Лозенец

Каси и сейфове

Подробна информация за каси и сейфове прочетете тук


Касите и сейфовете, с които разполагаме в ключарския ни център в SOS Лозенец и които може да закупите от онлайн магазина ни, може да са перфектното решения за Вас. Те са място за съхранение на ценности, пари, документи, оръжие и въобще на всичко, което сметнете за необходимо, че трябва да държите в собственото си жилище, но добре заключено.

Касите и сейфовете – видове

Накратко, те са здрави, тежки метални кутии с различна форма и размер, които служат за съхраняване на Ваши ценности, пари, оръжия и др. Ако искате постоянен, сигурен достъп до Вашите предмети, те са отличен избор. Съществува огромно разнообразие от каси и сейфове. Ето някои от най- разпространените видове според тяхното предназначение:

 • За съхранение на оръжие.

  Ако притежавате оръжие е задължително да го съхранявате в специален за целта сейф. Така ще гарантирате спокойствието на Вас и на Вашите близки, сещате се колко притеснително би било, ако детето Ви открие оръжието – доста често срещан сюжет особено в американските екшъни. Освен оръжие, в някои сейфове може да държите и боеприпасите – в специално предназначени отделения за тази цел.

 • ЗА ДОМА И ВАШИЯ ОФИС.

  Техните механизми за заключване са оборудвани с електронни брави, секретни ключалки и др. Те са предназначени за важни документи, пари, бижута и т.н. За разлика от тези, които са монтирани в банковите трезори, те са по-леки и естествено – с по-малък обем.

 • ЗА ХОТЕЛИТЕ.

  Този вид служи за временно съхранение на ценностите на гостите на хотела. Те притежават отделни каси, всяка с уникален ключ и комбинация, който се дава единствено на клиента.

 • ЗА ТРЕЗОРИТЕ И БАНКИТЕ.

  Този може би най-известен вид е изработен от специално усилени и огнеупорни сплави. Всички сейфове притежават специално покритие против корозия, пробиване и т.н. Освен здравината им, характерни за тях са и тяхната големина.

 • Преносими сейфове и каси.

  Характерно за тях е, че освен да се монтират (подобно на останалите видове), тях може и да ги носите с вас при пътувания. Също така, поради техните размери, те са подходящи и за монтаж на по-нестандартни места – например в жабката на автомобила Ви. Преносимата каса разполага с всички други характеристики за останалите видове, а като допълнителна мярка за сигурност, може да я откачите от нейната монтажна планка, само ако преди това сте я отворили.


Съветваме Ви винаги да помислите добре предварително, преди да започнете да съхранявате ценности и пари във Вашето жилище. Мнозина си мислят, че са по- умни, изобретателни от крадците, и дори посочват примери, когато „крадци са били еди-къде си, но не са намерили парите”. Единствената причина това да се случи е, че престъпниците не са разполагали с време, а не изобретателността в укриването от страна на собствениците.

Заповядайте в ключарския ни център в Лозенец и наш майстор ключар ще Ви консултира относно какъв вид сейф ви е необходим в зависимостот Вашите нужди и бюджет.Брава за депозитни сейфове

Съдържание: Депозитна касова брава 3 ключа - 1 мастер, 2 клиентски Монтажни б..

115,00 лв.

Брава за каса или сейф Locksys

Спецификации: Касова брава за сейф или каса 2 стоманени шипа с диаметър: 10мм ..

95,00 лв.

Мини каса - сейф за оръжия и ценности

Съдържание: Каса - подсилена Касова брава 2 бр. касови ключа Подложка ..

78,00 лв.

Преносима каса Joma - Spain

Съдържание: Стоманена каса 2 бр. ключове за аварийна ключалка Крепежи за дърв..

89,00 лв.

Сейфова каса

Височина : 200мм. Ширина : 405мм. Дължина : 410мм. Тегло : 11кг.  ..

129,90 лв.

Сейфова каса Mauer 154.004

Съдържание: Сейф / Каса  Касови ключове - 2 бр. Дюбели и винтове за монт..

119,00 лв.

Сейфова касета

Сейфовата касета е подходяща за ценности, документи и късоцевно оръжие. Изработена е от конструкт..

354,90 лв.

Сейфова касета с електронна брава

Размери на сейфа: *Външни В/Ш/Д:200/405/410 мм *Вътрешни В/Ш/Д:160/365/392 мм Тегло : 1..

159,90 лв.

Тристранна брава за каса или сейф Locksys

Спецификации: Касова брава за сейф или каса 2 стоманени шипа с диаметър: 10мм ..

125,00 лв.

Показани са от 1 до 9 от 9 (1 страници)