facebook Лозенец

АКСЕСОАРИ GERDA

Подробна информация за аксесоари GERDA прочетете тук


Аксесоарите Gerda – необходимото допълнение към заключващите механизми

Толкова сме свикнали с дръжките по вратите, розетките, насрещниците и въобще всички аксесоари, че с течение на времето те съвсем престават да ни правят впечатление. Това се променя когато се преместваме в ново жилище или когато някой аксесоар се счупи следствие на дългогодишна употреба. Освен аксесоарите на тази славеща се със здравите си продукти полска компания, предлагаме и заготовки за ключове за може би най-известния им продукт – допълнителните брави Gerda.

Видове аксесоари Gerda, които предлагаме

В онлайн магазина на ателието на SOS Locksmith в Лозенец може да намерите няколко вида аксесоари на полската компания. Неслучайно всички продукти на Gerda са отделени в самостоятелна категория – името ѝ е синоним на качество, надеждност , здравина и не на последно място – на изключителна устойчивост срещу крадци.

 • Комплекти дръжки.

  Секретни дръжки притежават усилена защитна розетка на патрона и шайба против пробиване. Предназначението им, освен отваряне и затваряне, естествено, е да защитават вкопаните брави и патрона.Удачни са за монтиране върху врати с дебелина от 38 до 80 мм. Ако използвате по-дълги болтове, може да се приложат и на по-дебели врати. Освен това тези комплекти дръжки са снабдени с вътрешни защитни планки, който увеличават устойчивостта срещу взломни действия. Вариантите, които предлагаме, са издържани в красивото никелово сатеново.

 • Бронировка.

  Предлагаме и бронировка за секретен патрон. Какво обаче представлява тя? Грубо казано това е защита за Вашия секретен патрон – капачка, изработена от много здрав метал, която се монтира върху патроните на секретните брави. Основната функция (другата е естетическа, защото те могат да бъдат в цветове, да са никеловани и др. Тази, която предлагаме, е никелова) е да го пази от всички възможни злонамерени прояви като счупване, измъкване, срязване, пробиване и др. Логично от това следва, че основното изискване към всяка една бронировка е тя да бъде изключително здрава и надеждна не само срещу взлом, но и срещу неблагоприятни атмосферни условия като влага, прах, корозия. Принципно самото наличие на такъв механизъм е предупредителна лампичка за крадците, един вид – „тук ще срещнете много проблеми, преди да влезете, намерете си друго място.” Всички видове бронировки са изработени от много здрав метал, като е много трудно или направо невъзможно да бъдат пробити. Други са с титаниево покритие – знаете, че титанът е устойчив на корозия, като по този начин предпазва не само от ръжда Вашия заключващ механизъм, но и запазва естетическите му качества дълги години.

 • Дубликати на ключове за допълнителна брава Gerda.

  Многократно е ставало въпрос за този продукт на полската компания, благодарение на който името ѝ нашумя през последните години. Допълнителната брава е гаранция, че домът Ви няма да бъде обект на посегателство от страна на крадци. Тя е толкова здрава и надеждна, че самото ѝ присъствие на вратата вече е гаранция за Вашата сигурност. Компанията изтъква, че няма случай такава брава да бъде преодоляна чрез взлом, но това си има и своята цена. Тук не става въпрос толкова за финанси, колкото за две неща – монтаж и ключове. От Gerda имат условие монтажът на бравите им да се извършва само от квалифицирани и оторизирани нейни представители (каквито са SOS Locksmith), защото това е много важен етап от цялостната стратегия за защитата на Вашата собственост. Ако е направен калпаво, бравата няма да функционира правилно, което в крайна сметка ще доведе до ваша вреда и ще злепостави името на фирмата. А в днешни дни, знаете, то е от огромно значение. Освен това всяка брава на Gerda се продава с паспорт, на който фигурират данните за уреда, както и за купувача. Ако искате дубликат, ще трябва да направите това отново и единствено в оторизиран център. В нашия онлайн магазин продаваме заготовки за такива ключове, които позволяват нарязване от четири страни, което придава обемна секретност. Заготовката е снабдена с отвор по оста, в който влиза централният конус. Показаните цени са за изработване на копие. И не забравяйте – трябва да разполагате с карта на продукта, за да Ви бъде издаден дубликат.

 • Розетки, насрещници, комплекти.

  Предлагаме и розетки, и насрещник за допълнителната брава Gerda, както и комплекти от дръжки и розетки.


Инвестицията във Вашата сигурност винаги ще се отплати. В дългогодишната практика нашите майстори ключари са се сблъсквали с какви ли не ситуации – нерядко срещана е такава, в която клиенти са обзавели жилището си с модерни мебели и оборудване, дори държат вътре ценности и пари, а входната врата и заключващите механизми са под всяка критика. Важно е да знаете, че колкото повече елементи за сигурност имате, толкова по-добре. Естествено, тук не става въпрос да опашете вратата си с десетки резета, райбери и подобни. Просто помислете за вариант стабилна метална врата, допълнителна брава Gerda, стабилни основни брави и патрон, както и допълнителните елементи и аксесоари, които ще завършат картината – дръжки и бронировка. При всички ситуации най-добре да са свържете с наш майстор ключар, който ще Ви консултира и според Вашия бюджет ще Ви предложи най-оптималния вариант, който ще гарантира Вашето спокойствие.


БРОНИРОВКА ЗА СЕКРЕТЕН ПАТРОН GERDA

..

35,00 лв.

ВДЛЪБНАТА РОЗЕТКА ЗА БРАВИ GERDA

Розетка GERDA вдлъбната до 1 cm за брава GERDA TYTAN ZX, което позволява монтаж на врати до 6..

14,20 лв.

ДРЪЖКА GERDA

65,00 лв.

ДРЪЖКА GERDA

..

65,00 лв.

Изработка на дубликат за Gerda GT

Ключът заготовка GERDA GT за брава GERDA Tytan ZX позволява нарязване от четири страни, което..

35,00 лв.

Изработка на дубликат за Gerda GT2

Ключът заготовка GT2 за брава GERDA Tytan ZX позволява нарязване от четири страни, което прид..

25,00 лв.

Изработка на дубликат за Gerda GT8

Ключът заготовка GERDA GT2 за брава GERDA Tytan ZX позволява нарязване от четири страни, коет..

30,00 лв.

КОМПЛЕКТ ДРЪЖКИ И РОЗЕТКИ GERDA

..

65,00 лв.

КОМПЛЕКТ ДРЪЖКИ И РОЗЕТКИ GERDA

..

65,00 лв.

Комплект секретни дръжки GERDA TD 200 90мм.

  Комплектът секретни дръжки GERDA TD 200 90 mm включва усилена защитна розетка на п..

143,00 лв.

НАСРЕЩНИК ЗА БРАВА GERDA TYTAN ZX PLUS

..

8,90 лв.

РОЗЕТКА ЗА БРАВИ GERDA

..

40,00 лв.

Секретна брава GERDA TD 200 90мм.

Комплектът дръжки секретни GERDA TD 200 90 mm включва усилена защитна розетка на патрона с шайба про..

143,00 лв.

СТАНДАРТЕН НАСРЕЩНИК ЗА GERDA TYTAN

СТАНДАРТЕН НАСРЕЩНИК ЗА БРАВИ ГЕРДА, 4 ЦВЯТА, БЯЛ, ГРАФИТ, ЧЕРЕН, КАФЯВ ..

6,46 лв.

Показани са от 1 до 13 от 13 (1 страници)