facebook Лозенец

Geminy

Подробна информация за  GEMINY прочетете тук


Защити и бронировки Geminy

По своята същност този високотехнологичен германски продукт представлява бронировка– механизъм, който защитава Вашия патрон от пробиване, измъкване, смачкване, третиране с шперцове и киселини, стреляне и т.н. Освен тази функция обаче, той е и нещо много повече.

Бронировката е произведена от метал и основното ѝ качество е нейната здравина – тя е защитена срещу корозия на метала, лоши атмосферни условия и опити за взлом. Тя има и допълнителна роля – наличието ѝ върху вратата е сигнал за крадците, че собственикът се е погрижил повече за своята сигурност.

Освен стоманените, тези с покритие от титан или хром, в онлайн магазина на SOS Locksmith в Лозенец може да намерите и високотехнологични такива. Висок клас защита за Вашия патрон предлагат бронировките, производство на германската фирма Geminy – разполагаме с три техни продукта: Geminy- Geminy Round Version ЗлатоGEMINY Round Version Инокс и GEMINY Round Version ХРОМ. За всички важи, че когато вратата е заключена, патронът е все едно капсулован, а когато е отключено блокировката позволява достъп до част от него, за да можете да вкарате ключа си.

  • Компанията Geminy

Германският производител на системи за сигурност съществува повече от 40 години. Високотехнологичните продукти на компанията винаги са изработени от стомана, а заключващите комбинации на бронировките са над 22 млрд. Освен към отделните домакинства, усилията на Geminy са съсредоточени и към корпоративните системи за сигурност– показателно е, че един от техните клиенти е институция, която никога няма да направи компромис с качеството и системите за сигурност, а именно германският затвор във Вюрцбург.


Не еднократно сме споменавали, че колкото повече елементи за сигурност монтирате на Вашата врата, толкова по-добре. Ако комбинирате високотехнологични патрон, основна и допълнителна брава, и бронировка, това би било напълно оправдана инвестиция, която неминуемо ще се изплати. Естествено, всички тези елементи следва да са част от здрава и стабилна входна врата, каквито предлагаме.

На нас може да разчитате за качествени консултация и монтаж, но грижата за Вашата собствена сигурност зависи единствено от Вас.


Защита GEMINY Round Version Злато

Съдържание: Защита Бронировка Крепежи Специални ключове Опаковка ..

564,00 лв.

Защита GEMINY Round Version ИНОКС

Съдържание: Защита Бронировка Крепежи Специални ключове Опаковка ..

449,00 лв.

Защита GEMINY Round Version ХРОМ

Съдържание: Защита Бронировка Крепежи Специални ключове Опаковка ..

513,00 лв.

Показани са от 1 до 3 от 3 (1 страници)