facebook Лозенец

Сейфови брави

Подробна информация за сейфовите брави прочетете тук


Сейфовите брави – изключително здрави и надеждни

В нашия онлайн магазин в Лозенец може да намерите и няколко брави за сейфове. Именно те трябва да се отличават с най-голяма здравина и надеждност на заключващия механизъм, защото именно тези, разположени в жилищата, офисите на банките и фирмите, са най-често срещана цел на престъпниците. Някои от тях могат да бъдат оборудвании с допълнителни брави, което ще им гарантира още по-голяма сигурност и непробиваемост. Имаме на разположение прекодиращи комплекти за сейфове – това е удачно решение, ако имате повредена касова брава, особено след опити за взлом. Тогава можем да сменим само заключващия механизъм.

Сейфове – най-различни видове

Има огромно разнообразие от тези метални кутии, чиито предназначение и да съхраняват документи, оръжие или пък ценности. Ако Ви е необходим постоянен достъп до някои секретни или ценни за Вас документи, това е удачно решение. Препоръчваме Ви обаче да се снабдите с по-висок клас сейф и заключващ механизъм към него.

 • За офиса и жилището.

  Този така разпространен вид има за цел да съхранява документи, пари и ценности. Може да бъде с електронно заключване или механично, с кодове, с карта и т.н. Характерно за него, че тези сейфове са доста по-леки и с малък обем, в сравнение с тези в банките например.

 • За съхраняване на оръжие и боеприпаси.

  Ако притежавате огнестрелно оръжие по закон сте задължени да го съхранявате в сейф. Искрено Ви препоръчваме той да е оборудван с електронна система за отключване – това е задължително, ако имате деца, които, за Ваш ужас, могат в някакъв момент да го отворят. Има различни оръжейни сейфове по вид и големина – някои съхраняват боеприпаси и пистолети, други са по-дълги за ловни пушки и т.н.

 • За банковите трезори.

  Тези специални сейфове са изработени от здрави огнеупорни сплави от най-висок клас.

 • Сейфове за гостите на хотелите.

  Този разпространен вид се нуждае от по-различни система за заключване. Те притежават отделни каси с уникални кодове, които са достояние само на служителите на хотела и гостите, ползващи сейфа.

 • Каси и сейфове за пренасяне.

  Този интересен вид е с двойно предназначение – служат за съхранение на ценности в дома Ви, може да се захващат за стена или ниша. Обаче, ако искате да са с Вас при пътуване, може да ги измъкнете и вземете. Естествено, не всеки може да направи това – за да извлечете сейфа от монтажната му планка към стената, също ще Ви е необходим код.


При всяко едно положение Ви съветваме да се свържете с нас, за да Ви ориентираме най-добре и да Ви предложим най-удачния вариант брава за Вашия сейф.  


Сейфова брава MAUER KABA

..

105,00 лв.

СЕЙФОВА БРАВА JIS С ШИФЪР

..

190,00 лв.

Сейфова брава LockSys

Касова брава за депозитни сейфове едностранна  ..

85,00 лв.

СЕЙФОВА БРАВА MOTTURA

..

165,00 лв.

Показани са от 1 до 4 от 4 (1 страници)