facebook Лозенец

Мебелни брави

Подробна информация за метални брави прочетете тук


Мебелните брави – необходими за защита на личната информация

Мебелните брави са предназначени за монтаж в скринове, шкафове, библиотеки, пощенски кутии. Някои от тях служат единствено за удобство, други обаче могат да Ви предложат високи нива на сигурност.

Те са подходящи за гардероби, шкафчета, вратички, пощенски кутии – независимо дали са метални или дървени. Препоръчваме Ви да се доверите на майстор ключар за монтажа им, на пръв поглед това може да ви се стори лесно, но ако не притежавате необходимите инструменти и умения може да нанесете щети или по заключващия механизъм или по вратата, където ще го монтирате. Могат да бъдат използвани и за монтиране върху стъкло, в зависимост от вратата.

Някои притежават т. нар. нобсет ключалка, която увеличава значително нивата на сигурност на мебелната брава. Съществуват и такива, които биха могли да бъдат произведени с един и същи ключ – полезно за използване в предприятия и учреждения.

Мнозина са склонни да подценяват здравината и надеждността на ключалките, които се монтират върху пощенските кутии. „Голяма работа, взели ми сметката за водата”. Проблемът не е в информацията, която евентуалните зложелатели биха имали а в начина, по който биха я използвали. В тях се съдържат лични данни за Вас – име, ЕГН и др. През последните години кражбата на самоличност зачестиха – има реалната опасност в един прекрасен ден да се събудите и да разберете, че сте горд притежател на фалирало предприятия или че дължите хиляди левове.

Освен това Ви съветваме и да изпразвате редовно съдържанието на пощенските кутии, защото това може да е знак, че отсъствате от дома си, от което крадците да се възползват. Във всеки един случай обаче е хубаво да монтирате хубава мебелна брава на пощенската си кутия.

Същото важи и за всички мебели във Вашето жилище –независимо дали става въпрос за шкафове, витрини или други подобни. Това е важно, ако искате да защити споменатата лична информация или някакви документи от погледите и пакостливите ръце на малкия пакостник, който току що е открил колко е приятно да отваряш всички шкафчета и да изследваш съдържанието им.

Мебелните врати са само един от видовете, които ключарският ни център в Лозенец предлага. Ако имате нужда от заключващи системи за входната или интериорните Ви врати, шкафчетата, сервизните помещения, не се колебайте да ни потърсите. Дори на едно идване наш майстор ключар би могъл да Ви консултира и монтира всички заключващи системи, от които Вие се нуждаете. 
Също така, ако попаднете в аварийна ситуация да не можете да отворите мебелната си брава, не се колебайте да ни търсете по всяко време. Наш колега ключар ще бъде на адреса Ви в рамките на 30 минути.


Брава за пощенска кутия

Съдържание: Ключалка 2 ключа Крепежи Опаковка гаранционна карта ..

12,10 лв.

Брава за пощенска кутия

Съдържание: Ключалка 2 ключа Крепежи Опаковка гаранционна карта ..

12,10 лв.

Ключалка AMIG MOD 3.A

Съдържание: Ключалка Насрещник 2 ключа Крепежи Опаковка Гар..

13,20 лв.

Мебелна брава СОНИКО

Съдържание: Брава Крепежи 2 ключа Насрещник Шайба Опаковка ..

16,90 лв.

Мебелна ключалка Ojmar S239

Съдържание: Брава 2 секретни ключа Опаковка Гаранционна карта Спе..

16,27 лв.

Показани са от 1 до 5 от 5 (1 страници)