facebook Лозенец

Елeктрически насрещници

Подробна информация за  електрически насрещници прочетете тук


Електрическите насрещници са удобно средство за контролиран достъп – в офиси, административни помещения и сгради, но най- често се монтират на входните врати на жилищните кооперации. В онлайн магазина на SOS Locksmith предлагаме такива с марките Amigo, ICSALince, а за монтажа им може напълно да се доверите на майсторите ни ключари.

Електрическите насрещници – действие и предимства

Монтират се на касата на вратата, от външната страна се инсталира дръжка с топка, за да контролира достъпа, а от вътрешната– нормална, за да може да се ползва при излизане. Електромагнитният насрещник ползва ток, когато се отключва, а при спиране на електрозахранването може да продължи да функционира, ако има допълнителен модул. Много е удачен за входове на жилищни сгради, държавни учреждения и др., където е наложително да има контрол на достъпа. Те са основна част от домофонните системи, където предоставят възможността за дистанционно отваряне.

Подобно на всички други заключващи системи, има различни видове, според тяхното предназначение – могат да с различен монтаж, да се регулират, с опция за непрекъснат работен режим и т.н. Преди да пристъпите към закупуването им обаче трябва да имате предвид, че това все пак заключващи системи, с не крайно висока степен на сигурност.

В момента, в който решите, че Ви е необходим такъв насрещник, ни потърсете и наш майстор ключар ще Ви консултира какъв вид Ви е най-необходим.

Насрещниците в SOS Locksmith вЛозенец:

  • Amigo е универсален електромагнитен насрещник, който може да се монтира на лява и дясна врата. Захранването му е 8-12 V. Отваря се при еднократно подаване на напрежение и може постоянно да стои в отключено положение.

Цена: 54 лв.

  • ICSA също може да бъде монтиран на всяка една от страните на вратата и подобно на Amigo също може да стои отключен.

Цена: 45 лв.

  • Lince може да бъде монтиран и на лявата и на дясната страна на входната врата, а захранването му е 8-12 V.

    Цена: 45 лв.


Освен за консултация за избраните от Вас продукти в онлайн магазина ни – независимо дали става въпрос за електрически насрещници, брави или други артикули, нашите майстори ключари са на Ваше разположение за всички други ключарски и автоключарски услуги. Не се притеснявайте да ни звъните по всяко време на денонощието при проблем с Вашето жилище или автомобил – наш авариен ключар ще бъде на посочения от Вас адрес в рамките на половин час. Препоръчваме в ситуации, в които не може да влезете в жилището или автомобила си, да ни търсите на тел. 0885 394 747 или 0879 595 437.


Електрически насрещник

Универсален голям Електрически насрещник ..

45,00 лв.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ НАСРЕЩНИК AMIGO

Съдържание: Насрещник Планка Опаковка Специфика..

54,00 лв.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ НАСРЕЩНИК ICSA

Съдържание: Насрещник Планка Опаковка   ..

45,00 лв.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ НАСРЕЩНИК LINCE

Съдържание: Насрещник Планка Опаковка   ..

45,00 лв.

Показани са от 1 до 4 от 4 (1 страници)