facebook Лозенец

Допълнителни брави

Подробна информация за допълнителните брави прочетете тук


Допълнителна сигурност за дома Ви чрез допълнителна брава

Допълнителните брави, което си личи и от името им, са предназначени за монтаж като допълнение към основната брава. Така увеличавате сигурността на Вашето жилище. В онлайн магазина на SOS Locksmith в Лозенец може да намерите разнообразие от видове такива заключващи механизми. Нашите майстори ключари горещо Ви препоръчват да монтирате такава допълнителна брава, за да имате по-голяма защита на Вашето жилище.

Особености на допълнителните брави

Както може да се досетите, подобно на всички други заключващи механизми в наши дни и допълнителните брави имат много видове. Те могат да са с шипове, с език, да са за външен монтаж и др. Според броя на превъртане на ключа може да са едноходови или двуходови, според вида заключване– секретни и касови. Друго предимство при използването на такъв вид брава е, че подобрява закрепеното на крилото върху касата, където се поставят. В повечето си варианти те нямат език и могат да бъдат разположени както отляво, така и отдясно на вратата.

Допълнителната брава – защо ни е необходима?

Допълнителната брава предоставя още възможности за Вашата сигурност. Няма начин да не обърнем внимание на две основни нейни предимства:

  • Вероятността да откаже крадците да влизат в жилището Ви е немалка. Защото знаем, че колкото повече заключващи системи те видят, толкова повече е сигурно, че ще се откажат. Основната характеристика на допълнителните брави е тяхната изключителна здравина и за пробиването им се изискват много умения и време. Първото опитните престъпници може и да притежават, но второто винаги е лукс.

  • В състояние е да компенсира основната Ви брава. Ако имате подозрения, че е за смяна, че не функционира правилно, то тогава допълнителната хем ще повиши Вашата сигурност, хем ще компенсира слабостите на основната Ви брава – в някои случаи дори ще елиминира необходимостта да си закупувате нова.


Съветваме Ви да се свържете с наш майстор ключар, който след оглед на вратата и заключващите Ви механизми, може да Ви предложи оптимален вариант за Вашата сигурност, съобразен естествено с Вашия бюджет. Един такъв е стабилна метална врата, с хубави касови брави и патрон (с бронировка, тоест метална капачка за защитаи накрая – допълнителна брава.

Трябва да допълним, че монтирането на допълнителната брава е важно условие, впоследствие тя да функционира добре. Ако той е извършен немърливо, има опасност бравата просто да не действа добре, да заяжда или да бъде преодоляна лесно. Полската компания Gerda, известна с изключително здравите си допълнителни брави, неслучайно изисква монтажът им да се извършва само от лицензирани центрове и оторизирани майстори ключари, каквито са нашите в ключарския ни център на бул. Арсеналски 65.


Допълнителна брава ROSTEX

Съдържание: Допълнителна брава с 3 шипа Бронировка от най-висок клас Крепежи ..

135,00 лв.

Допълнителна брава за вътрешен монтаж

Съдържание: Брава Насрещник Ключалка рим 5 ключа аблой Крепежи ..

71,40 лв.

Допълнителна брава за вътрешен монтаж с верига

..

82,00 лв.

Допълнителна помпова брава kassel

Съдържание: Помпова Брава Ключове Крепежи Насрещник ..

215,00 лв.

Допълнителна помпова брава kassel

  Съдържание: Помпова Брава Ключове Крепежи Насрещник Оп..

195,00 лв.

Допълнителна помпова брава mottura

Съдържание: Помпова Брава Ключове Крепежи Насрещник Опаковка ..

345,00 лв.

Помпова брава mottura

Съдържание: Брава Ключове Крепежи Опаковка Гаранционна карта ..

325,00 лв.

Показани са от 1 до 7 от 7 (1 страници)