facebook Лозенец

Антипаник брави

Подробна информация за  антипаник брави прочетете тук


Антипаник бравите се монтират върху врати, които бихте ползвали като авариен изход при екстремни ситуации – природни бедствия, пожари, терористични актове и др. В онлайн магазина на SOS Locksmith в Лозенец ще намерите няколко вида антипаник брави, отличаващи се със своята здравина и надеждност, гарантиращи дългогодишната им употреба.

Антипаник бравите – характеристики и кога са необходими

Те са задължителни, когато в сградата има голям човекопоток – те гарантират бързото и безпрепятствено излизане при аварийни ситуации. За целта винаги се отварят навън и имат дълго рамо от вътрешната стена на вратата, което се натиска леко, което пък от своя страна оказва необходимия натиск, за да излезете бързо. Те трябва да са монтирани добре и да са здрави – предвидени са за огромен натиск, защото се предполага, че в определени ситуации бравата ще натискат няколко души едновременно. Предназначени са за:

 • Дискотеки, музикални, нощни клубове и др.

  Въобще за помещения, където се струпват много хора, които се веселят, употребяват алкохол, но които места често са арена на сбивания, пожари и др. неприятни ситуации.

 • Ресторанти и места за хранене.

  Независимо дали става въпрос за големи бирени халета или ресторанти – там където има много хора, антипаник бравата е задължителна.

 • Обществено административни сгради.

  Често администрацията получава фалшиви бомбени заплахи, които уви, напоследък звучат все по-заплашително.

 • Предприятия, складове.

  Най-често срещаният проблем при тях е свързан с пожарната им безопасност. Затова монтирането на антипаник брави на такива места е задължително.

 • МОЛ-оове, стадиони и други огромни здания.

  Човекопотокът при тях е огромен, понякога хиляди души, така че там, където има врати, е задължително те да бъдат от този вид.


Предлагаме няколко вида антипаник брави – всички на известната италианска марка Cisa. Желателно е да се консултирате с наш майстор ключар, който ще извърши нейния монтаж. Това е важно, защото трябва да отговаря на всички изисквания за безопасност и надеждно използване, защото от това може да зависи нечий човешки живот. Ако сте собственик на ресторант, заведение, клуб, хотел и въобще на сграда или помещение, където влизат и излизат много хора, трябва да знаете, че използването на антипаник брава е задължително по закон.

Освен с видовете брави, които гарантират вашата сигурност, безопасност и спокойствие, в ключарския ни център в Лозенец предлагаме много видове допълнителни аксесоари за врати и заключващи механизми. Когато изпаднете в аварийна ситуация, в която не сте в състояние да влезете във Вашето жилище или превозно средство, не се паникьосвайте и избягвайте сами да се справяте със ситуацията – често това води до допълнителни повреди и най-вече до разходи. Хубаво е да знаете, че аварийните ни ключари и автоключари ще бъдат на Вашия адрес до 30 минути.


Антипаник дръжка с заключващ механизъм

Съдържание: Брава Секретни ключове Опаковка Монтажни болто..

248,00 лв.

Външна антипаник брава

Съдържание: Брава Секретни ключове Опаковка Монтажни болтове Гара..

248,00 лв.

Вътрешна антипаник дръжка

Съдържание: Брава Секретни ключове Опаковка Монтажни болто..

248,00 лв.

Показани са от 1 до 3 от 3 (1 страници)