facebook Лозенец

Накрайници за автоключалки

Подробна информация за накрайници за автоключалки прочетете тук


С течение на времето е повече от нормално автоключалките на Вашето превозно средство да започне да създава проблеми и да не функционира така плавно както преди – било то заради неправилна употреба, износване, опити за взлом или заради неблагоприятните атмосферни условия. В някои ситуации може да се наложи да смените цялата автоключалка, в други - само да я ремонтирате, а в трети да подмените само определена част. Накрайниците се предлагат отделно и в нашия онлайн магазин предлагаме такива за най-различни модели автомобили. Съветваме Ви в момента, в който усетите проблеми да се свържете с нас – това може да Ви спести много пари, време и енергия, които ще отделите в последствие, за да се справите с проблема.

Някои от най-често срещаните проблеми при автоключалките

Проблемите при тях са сходни, без значение дали става въпрос за такива за вратите, за багажника или пък за жабката на превозното средство.

  • Износване на механизма за заключване. Следствие на продължителната им употреба поради праха и влагата е нормално те да започнат да функционират неправилно или направо да блокират в определен момент. Започват да клеясват, да превъртат трудно, да блокират и като резултат няма да можете да си отворите вратата.

  • Счупване на автоключа. Заради износен ключ или упражнен върху него натиск има случаи, в които той се счупва и парче от него остава в автоключалката. Съветваме Ви в такава ситуация да не се мъчите да изваждате сами парчето, освен ако не се подава голяма част от него, защото бърникането с инструменти може да развали механизмите.

  • Повреди след опити за взлом. Често крадците не успяват да влязат в превозното Ви средство поради една или друга причина, но пък оставят след себе си разбити ключалки. Тогава е наложително намесата на специалист автоключар, който да прецени дали заключващите механизми могат да се поправят, дали трябва да се смени цялата или само отделна част.


Разполагаме с много накрайници на склад, които можем да сменим и монтираме – накрайници, шайби, корони, за контактен ключ, за врати. Заради относително ниската си цена е удачно да се извърши само тяхната подмяна, а не на целия заключващ механизъм. Важно е да знаете, че в някои ситуации може да се наложи и пренареждане на автоключалката (при загубен или откраднат ключ), както и обучението на нов автоключ. Всичко това обаче са дейности, в които нашите майстори са специалисти. Ако имате нужда от аварийна ключарска помощ, може да разчитате на нас 24 часа в денонощието, независимо от това дали е работен или почивен ден.


Дръжка за BMW E46

Съдържание: Оригинална дръжка за BMW E46 Дръжка Капачка за патрон Гумен..

65,00 лв.

Дръжка за BMW X5

Съдържание: Оригинална дръжка за BMW X5 Дръжка Капачка за патрон Гумени..

85,00 лв.

Накрайник - зегер 2мм.

..

14,99 лв.

Накрайник автоключалка BMW 45 мм.

..

14,99 лв.

Накрайник автоключалка BMW 75 мм.

..

14,99 лв.

Накрайник автоключалка VAG 39 мм.

..

14,99 лв.

Накрайник автоключалка VAG 44 мм.

..

14,99 лв.

Накрайник автоключалка VAG 46 мм.

..

14,99 лв.

Накрайник автоключалка VAG 51 мм.

..

14,99 лв.

Накрайник автоключалка VAG 58 мм.

..

14,99 лв.

Накрайник автоключалка VAG 67 мм.

..

14,99 лв.

НАКРАЙНИК ЗА КЛЮЧАЛКА VAG

..

14,99 лв.

НАКРАЙНИК ЗА КЛЮЧАЛКА VAG

..

14,99 лв.

Накрайник за ключалка на врата 57 мм.

..

14,99 лв.

Накрайник за ключалка на врата 71 мм.

..

14,99 лв.

Накрайник за ключалка на врата 71 мм.

..

14,99 лв.

Накрайник за контактен ключ BMW

..

14,99 лв.

Накрайник за корона на ключалка VAG

..

14,99 лв.

Накрайник за корона на ключалка VAG

..

14,99 лв.

Накрайник корона на ключалка BMW

..

15,00 лв.

Показани са от 1 до 20 от 26 (2 страници)