facebook Лозенец

За нас


Нашите ключари и автоключари в ключарския център на SOS Locksmith в Лозенецса професионалисти с богат опит. Без значение дали е празник, делник или отчаса, те ще ви помогнат във всяка една аварийнаситуация – винаги може да разчитате, че ще ви се притекат на помощ. Търсетени на тел. 0885 394 747 при всякакви ключарски проблеми – ако не можете давлезете в своето жилище или къща, ако имате нужда от ремонт или монтиране назаключващи механизми, ако ви трябват дубликати на ключове и т.н.
Нашите аварийни ключари ще бъдат при вас в рамките на половин часнезависимо къде в София се намирате.Стремим се да сме ви максимално полезни – може да ни се доверите за най-важнитеза вас неща – вашата сигурност и тази на близки ви!

Това са основните ключарскиуслуги, които предлагаме в нашия ключарски център в Лозенец:

 • Изработванедубликати на ключове. Правим копия на всички ключове, без да сепритесняваме от техните предназначение и сложност. Разполагаме с най-професионалнататехника и разнообразие от всички видове профили – от най-разпространените докрайно уникални такива.
 • Отключванена входни врати. Надали има входна врата на къща, апартамент, офис,учреждение, бизнессграда, която нашите майстори ключари да не могат да отворят.Хубаво е да знаете, че при аварийното отключване, няма да оставим никакви следипо вратата, а често това се случва и без да нанесем и щети по заключващитемеханизми – това зависи от конкретния проблем.
 • Изважданена счупени ключове. Когато в ключалката на патрона или в касовата ви брава
 • ключът заседне или остане счупено парче от него или ако заяде – потърсетени и бързо ще разрешим вашия проблем без щети по механизмите за заключване.
 • Преработванена системите за заключване. Ако иматекасова брава, замислете се да я смените с много по-сигурната и надежднасекретна система, която се състои от секретни патрон и брава. Преработването есложна манипулация, която отнема време и усилия, но крайният резултат наистинаси заслужава. В тази трудна дейност нашите професионалисти ключари имат богатопит и придобити умения.
 • Монтиранеи демонтиране. Правим демонтаж и монтаж на всички механизми, заключващисистеми, аксесоари – дръжки, секретни патрони и др.
 • Ремонт напатрони и брави. Съветваме ви да не бързате да сменяте развалените вечебрави и патрони, защото има ситуации, в които те може да се оправят след катоги ремонтираме.
 • Продажбана интериорни и входни врати. Стабилната врата е изключително важен елемент от дома ви – това важи особена завходната врата, която трябва да е стабилна, масивна и сигурна. Предлагаменадеждни входни и интериорни врати, и правим монтаж, който е крайно важен затяхното надеждно функциониране.

Това са основните автоключарскиуслуги, които предлагаме в нашия ключарски център в Лозенец:

 • Изработванедубликати на автоключове. Изработваме дубликати на почти всички марки имодели автомобили. Това включва нарязване на металната част, обучение на ключаи синхронизиране за работа с конкретния автомобил.
 • Поправкана заключващи системи. Независимо дали става въпрос за повредени ключалкина вратите или автоключа, ние ще ги ремонтираме.
 • Синхронизиранена дистанционни. В случаите, в които дистанционното управление не отключваавтомобила, може отново да разчитате на нас.
 • Оказваме помощпри проблеми с имобилайзера. Един от често срещаните автоключарски проблемие именно този. Може да сте сигурни, че при нас работят висококвалифициранимайстори автоключари.
 • Програмиранена транспондер. Когато чипът в автоключа ви загуби връзка с превознотосредство отново се изисква квалифицирана помощ.
 • Прекодиране(пренареждане) на ключалки. Това е услуга, когато трябва да адаптирамеавтоключалките към нов ключ. Това се налага в случаите, в които загубите или виоткраднат автоключа.
 • Аварийноотключване на автомобил.  Ако не можеда влезете или излезете от превозното си средство, само ни звъннете. Нямаавтомобилна врата, която да не сме в състояние да отворим.
 • Обучениена автоключ. Когато загубите или ви откраднат ключа, ние ще обучим всекинов такъв, независимо от модела и марката на автомобила ви.
 • Вадене насчупени ключове от ключалки. В случаите когато счупите своя ключ и парче отнего остане в ключалката ви пак може да се доверите на нашите майсториавтоключари.

На тел. 0885 3947 47 ще ви предоставим изчерпателна информация за абсолютно всички ключарски иавтоключарски услуги, които предлагаме. Доверете се на опита на нашите ключарии няма да съжалявате.

Посетете и нашия официален сайт.


https://soslocksmith.bg/

Ателие SOS ЛОЗЕНЕЦ  Ателие SOS ЛОЗЕНЕЦ