facebook Лозенец

Секретният патрон EVVA 3KS – сигурност и комфорт в едно


Секретният патрон EVVA 3KS се отличава с комбинацията от здравина, технологична иновативност и усещането за комфорт при употребата му. При направата му са използвани най-модерните технологии от австрийския лидер EVVA в производството на системи за сигурност.

 

 Evva винаги са произвеждали сигурни и здрави секретните патрони, но този е нещо наистина специално. 
  Борислав Калинов, управител наключарски център SOS Locksmith в Лозенец


Секретният патрон EVVA 3KS

Секретният патрон е изработен от закалена стомана, притежава 12 щифта без пружини и уникалните комплекти ключове, които могат да бъдат произведени, са повече от 30 милиарда! Така че виждате, че с този патрон могат да бъдат оборудвани абсолютно всички домове в познатата ни вселена и те ще бъдат с уникални патрони. Освен със своята сигурност, патронът впечатлява и с приятното усещане за комфорт, което изпитвате, когато завъртвате ключа. При желание е възможно той да бъде удължен от всяка страна с половин сантиметър или да му бъде поставен палец по БДС.

Заради множеството щифтове, които притежава, заключващият цилиндър на патрона EVVA 3KS е невъзможно да бъдат сканиран, а твърдите метални елементи в цилиндъра му го предпазват от унищожаване или опити за пробиване. Всеки патрон притежава уникална карта, която съдържа кода от комбинацията на патрона.

 

Секретният патрон EVVA 3KS – повече от сигурен

Заради своите уникални характеристики практически е невъзможно този патрон да бъде:

  • Разпробит, счупен, извлечен, срязан и т.н. ;

  • Преодолян чрез бъмпинг манипулация или сходни силови методи;

  • Отворен чрез шперц или друг ръчен инструмент;

  • Невъзможно е при загуба или кражба ключът да бъде копиран. Негов дубликат може да се направи единствено от оторизиран представител на EVVA, каквито сме ние в SOS Locksmith.


За фирма EVVA

Австрийската фирма съществува почти век – семейният бизнес стартира през 1919 г. и отдавна се е утвърдила като водещ европейски производител на решения за сигурност. Днес  EVVA притежава множество патентовани ключови системи като основната цел продължава да бъде в продуктите й да са съвместими високи нива на сигурност с такива на комфорт. EVVA е единственият производител в света, който предлага магнитна система за заключване, а магнитната технология MCS, която използва, е нечувствителна към конвенционалните магнитни полета.

Във всички ключарски центрове и в онлайн магазина на SOS Locksmith може да намерите секретния патрон EVVA 3KS. Винаги може да разчитате, че наш специалист ще ви запознае на място с неговите характеристики и предимства.

 Здрава изработка, сигурен механизъм, елегантно изпълнение. Препоръчвам го!” 
   Димитър Виделов, майстор ключар в ателие Лозенец