facebook Лозенец

Ремонт на дръжки, брави, патрони

В ключарския ни център ремонтираме абсолютно всички заключващи механизми – патрони, брави, дръжки и др. В някои случаи ще е достатъчно да ни донесете разваления такъв на място, в други ситуации може да се наложи прие вас да пристигне майстор на място– винаги обаче може да разчитате на услугите на нашите професионалисти.

Подобно на абсолютно всички други и заключващите механизми се нуждаят освен от поддръжка, но и понякога от ремонт и смяна. Благодарение богатия опит и практика на нашите ключари, ние сме извели две основни причини, при които ремонтът е задължителен:

Износване вследствие на дълга употреба. Повече от нормално е това да се случи, дори и ако поддържаме добре нашите брава или патрон. С течение на времето от натиска, влагата, неблагоприятните атмосферни условия, механизмите започват да се износват, клеясват, корозират и т.н. Колкото по-рано реагирате и се допитате до наш специалист, толкова по-добре. При ранно диагностициране на проблема може да се наложи подмяната само на определен малък елемент, а не на целия механизъм. Заповядайте в нашия ключарски център, където ние ще извършим тази дейност. Ако повредената брава или патрон не може да бъде измъкната, то при вас ще пристигне наш авариен ключар, който по възможност ще я оправи на място.

Разваляне вследствие на взломни действия. Това е много неприятна ситуация, защото последното, което правят крадците, когато се опитват да се промъкнат в нечий дом, е да пазят механизмите за заключване. След техни действия не само бравата и патронът са неизползваеми, но често се налага и ремонтиране на касата и на самата врата. Нашият съвет е веднага да ни потърсите, ако станете жертва на кражба. Наш майстор ще дойде на място, и ще направи най-добрата възможна оценка на състоянието на заключващите механизми. Някои може да изглеждат в лошо състояние, но пък биха могли да се поправят, докато при други би важало обратното. При всеки един случай обаче това най-добре може да прецени професионалист, каквито са тези в ключарския център на SOS Locksmith в Лозенец.

Освен бравите и патроните, дръжките са друг елемент, който се разваля често. В състояние сме да поправим всяка една, независимо дали става въпрос за такава на входна или вътрешна врата, за дограма, за витрина, шкаф и др. Ако не разполагате с необходимите инструменти и познания ни се доверете, защото при неправилен монтаж или поправка от ваша страна, в дългосрочен план те не само няма да функционират надеждно, но може да се наложи и тяхната замяна.