facebook Лозенец

Производство на входни врати

Това е услуга от изключително важно значение, която нашият ключарски център в Лозенец също предлага. От важно значение, защото именно входната врата е най-определяща за сигурността на Вашия дом. Може да сте оборудвани с най-новите и високотехнологични патрон и брава, но ако те са монтирани на неудачна входна врата, тогава от тях няма никакъв смисъл. Именно тя е тази, която защитава Вас, Вашите близки и имущество от посегателство и определя границите на личното Ви пространство, което може да бъде нарушавано само с Ваше позволение. Именно затова тя трябва да е сигурно, стабилна, надеждна и механизмите в нея да действат безпроблемно дълги години.

Нашите майстори ключари имат богат опит натрупан през годините и са видели какво ли не – изтърбушени и разбити врати и системи, извадени патрони, измъкнати от пантите врати и мн. др. и то на механизми, които често са се славели като „непробиваеми”. В ключарския ни център предлагаме няколко вида входни врати – винаги може да ни потърсите, за да обсъдим най-подходящия вариант за Вас според Вашите необходимост и финансови възможности.


Нашите препоръки при избора на стабилна входна врата са:

 • Ключарски услуги Трябва да е метална.

  Това е задължително условие тя да е надеждна и дълготрайна по няколко причини. Металната врата е в пъти по-здрава от всички видове дървени, или PVC такива. Не се нуждае от никаква поддръжка, ако предварително е обработена специално против корозия (каквито са вратите, които предлагаме). Металната врата отстъпва на дървената единствено по красотата, топлотата и изяществото на дървения материал, но и затова има решение. Металната врата може да се покрие със специални дървени плоскости, които освен, че са красиви, но и ще топло и шумоизолират допълнително Вашето жилище. Тези покрития се предлагат в множество цветове, които ще задоволят и най-претенциозните Ви интериорни и екстериорни изисквания.

 • Ключарски услуги Трябва да е дебела и масивна.

  Това е задължително услови за Вашата сигурност, защото ще я направи невъзможна за пробиване и изкъртване. Освен това допълнително ще топлоизолира жилището Ви и ще пречи на шума да влиза (или излиза) от дома Ви.


Дори и да са изпълнени горните две условия, това е само основата, защото ако Вашата стабилна входна метална врата е оборудвана с ненадеждни патрон и брава, това ще я обезсмисли в голяма степен. Може би сега точно е моментът, когато ще инвестирате във Вашата сигурност, отделяйки малко повече средства, чрез които да си гарантирате дълги години спокойствие и безотказно функциониране на всички заключващи механизми. За целта е необходимо:

 • Ключарски услуги Да притежава секретен механизъм за заключване.

  Той включва секретни брава и патрон. През последните години производителите на системи за сигурност инвестираха невероятно много средства в усъвършенстването на всички технологии за сигурност и бравите и патроните не правят изключение. Касовите брави отдавна изживяха своя пик и вече е много лесно те да бъдат преодолени от крадците, затова нашият съвет е да се спрете на висококачествени секретна брава и патрон. В магазина ни разполагаме с високотехнологични патрони като Evva например, които са последната дума на техниката, както и българските Mauer, оборудвани с технологията Red Line. Това представлява тънък нарез по патрона, който би се счупил, ако върху него е извършено насилствено действие. Така той ще блокира в бравата и тя няма да може да бъде отворена, но това ще може да направи собственикът със своя ключ. Допълнителен плюс на касовите патрони и брави е, че се продават със специална карта и дубликат на загубен ключ може да се направи само като я предоставите на оторизиран ключарски център. Дори много производители настояват такива копия на техните секретни ключове да се правят единствено в тези центрове, какъвто е нашият на бул. Арсеналски 65 в София. Комбинациите от секретни брава и патрон, които можем да Ви предложим са много, затова най-добре да се свържете с нас, за да уточним конкретните Ви нужди и бюджет.

 • Ключарски услуги Допълнителната брава гарантира допълнителна сигурност.

  След като монтирали секретни брава и патрон върху стабилната метална врата, Вие сте свършили голяма част от работата, по защита на Вашия дом, но не всичко. Допълнителната брава ще Ви гарантира и още спокойствие, прибавяйки към Вашата врата още една фиксирана стабилна точка на заключване. В онлайн магазина ни разполагаме със известните допълнителни брави Gerda, на които им носи славата, че са практически непробиваеми. Наличието на такава брава в комбинация със секретна и патрон ще разшири Вашите възможности при избора на отделните компоненти, както и ще повиши в пъти Вашия комфорт. За тази брава важи същото, както при секретната – копие би могло да се направи единствено в оторизиран сервиз.


Ето допълнителните елементи, които бихме могли да монтираме върху входната врата (някои от видовете, които продаваме, са с вградени такива):

 • Ключарски услуги Бронировка.

  Тази изключително здрава метална капачка ще защитава Вашия патрон от измъкване, счупване и пробиване. Нека не забравяме и дръжките за врата, които могат допълнително да допринасят за сигурността на Вашия дом. Шпионката е задължителен атрибут от всяка една врата от години – надали може да си представим съвременно жилище без нея, особено ако имате деца. Съвременните дигитални шпионки Ви предоставят възможност да снимате всеки, които Ви е търсил, дори Във Ваше отсъствие. Едно от най-слабите места на всяка врата, пък дори и то метална, освен бравата, са нейните панти. Каква ирония на съдбата би било, ако тя може да се измъкне свободно и без усилия от тях. За този евентуален проблем също предлагаме решение под формата на стоманени шипове, които се монтират допълнително на вратата – в касата ѝ. Това е сигурен начин да се елиминира евентуален пробив точно на това уязвимо място.


Тук можете да поръчате метална врата, като се запознаете с нейните характеристики. Препоръчваме Ви да звъннете на телефон 0885 39 47 47 или 0879 59 54 37, за да Ви предоставим изчерпателна информация относно избраната от Вас и да Ви изготвим оферта. 14 работни дни след това ние ще монтираме безплатно избраната от Вас конфигурация и допълнителните елементи, ако има такива.