facebook Лозенец

Пренареждане на автоключалка – разчитайте на SOS Locksmith

Пренареждане на автоклчюалка


Пренареждане на автоключалка – разчитайте на SOS Locksmith

В ключарския ни център SOS Locksmith на бул. Арсеналски 65 професионалистите автоключари извършват много автоключарски услуги. Пренареждането на автоключалкие една от тях. Ето накратко какво е това и защо се налага.

Пренареждане заради повредена автоключалка

Причините за пренареждана на автоключалка може да са няколко. Първата е, че с течение на времето механизмите започват да заяждат, блокират и в някакъв момент престават да действат. Друг път автоключалката може да е повредена след влизане с взлом в автомобила Ви или след опит за такъв. Независимo от естествените, или не толкова, причини за повредата – в SOS Locksmith предлагаме ремонт на заключващите механизми на всички видове автомобили. Ако автоключалката Ви не е възможно да бъде поправена, разполагаме с нови такива. Тогава нашите автоключари ще пренаредят новата автоключалка по вече съществуващия Ваш ключ.

Пренареждане заради откраднат или загубен автоключ

Когато са ви откраднали автоключа на автомобила, особено в комплект с всички документи, е необходимо да си извадите нов. Тогава единият вариант е да смените всички автоключалки на автомобила, но това ще Ви излезе доста скъпо. Препоръчваме Ви в такива случаида ползвате услугите на автоключарите ни – те ще пренаредят наново всички автоключалки по новия автоключ, койтоще Ви направим. Това ще наложи и препрограмиране на имобилайзера на превозното средство, ако то има такъв. След тези действия откраднатият или загубен ключ става неизползваем.

Пренареждането– извършване само от специалисти

Автоключарите от SOS Locksmith Лозенец разказват, че нееднократно са се сблъсквали с много проблеми след опитите на собствениците на автомобили сами да разрешат този проблем. Някои клиенти са споделяли, че са намирали в интернет съвети и че на пръв поглед било изпълнимо – демонтаж, пренареждане и отново монтаж. Така искали да спестят пари, но в края на деня вече били изгубили няколко часа и така или иначе са потърсили намесата на професионален автоключар. Съветваме Ви – освен ако не сте професионалист или упътването за автомобила Ви не е любимото Ви четиво преди лягане –доверявайте се единствено на професионалисти, каквито са автоключарите на SOS Locksmith. Независимо от Вашия проблем и от часа – разполагаме с денонощен автоключар, който ще бъде при Вас в рамките на половин час.