facebook Лозенец

Отключване на превозно средство

Да не можеш да влезеш в автомобила си е един често срещан проблем, с който, за съжаление, са се сблъсквали много от Вас. Сигурно си спомняте чувството за безпомощност, което Ви обхваща в такива ситуации, както и това, че започвате да се ядосвате и често панически или да търсите други варианти или да се опитвате да влезете всячески в превозното средство. В такава ситуация (причините за която може да са много) е достатъчно да потърсите нашите аварийни ключари на 0885 39 47 47 и 0879 59 54 37 и наш майстор автоключар ще бъде на посочения от Вас адрес до половин час, за да отключи Вашия автомобил.


Ето няколко от най-често срещаните случаи, когато не сте в състояние да отключите някои от заключващите системи на Вашия автомобил.

 • Автоключ Не разполагате с автоключ.

  Нашият съвет е винаги да разполагате с резервно копие на Вашия ключ на достъпно място. Ако нямате такъв, донесете оригинала в ключарското ни ателие в Лозенец и ние ще Ви направим дубликат – ще нарежем и обучим нов такъв, пригоден единствено за Вашия автомобил. После го дръжте на място, където бързо ще можете да го вземете (в дома Ви, в близки, роднини и т.н.) – така ще си спестите евентуалните разходи, нерви и загуба на време в бъдеще. Най-често авариен ключар се налага при:

  • Загуба на автоключа. Много неприятна ситуация, потърсете хубаво, спомнете си къде бихте могли да сте го оставили и чак когато сте 100% убедени, че наистина сте го загубили, ни звъннете. Често в нашата практика ни се е случвало клиенти да са сигурни, че са загубили своя ключ, но после той да изниква от най-невероятни за тях места. Тогава при Вас ще пристигне наш авариен майстор ключар, който ще отключи бързо превозното Ви средство, без да нанася щети по вратата или екстериора на автомобила Ви. После ще нарежем и обучим нов автоключ, с който да можете да карате колата си – дейности, в които нашите колеги в ключарския център в SOS Locksmith в Лозенец са специалисти.

  • Кражба на автоключа. Това е много неприятна ситуация, особено когато са Ви откраднали и документите, заедно с ключовете. Тогава е задължително автоключар да пренареди всички Ваши автоключалки, вкл. тази за запалването, които откраднатият ключ е отварял. Така превозното средство ще го „забрави” и той ще стане неизползваем. След което вече ще обучим нов ключ, който ще бъде уникален за Вашето превозно средство.

  • Ключът е на таблото. Да, за някои от Вас това може да звучи невероятно, но има случаи когато автоключът е на таблото, дори двигателят работи, шофьорът излиза било то да оправи нещо по чистачките или по физиологични нужди, вратата зад него се тряска и после той няма как да влезе отново в автомобила си, колата е по средата на пътя, двигателят продължава да работи, а всички врати и тази на багажника са заключени. Това може да се дължи на развалено дистанционно, паднал акумулатор или какво ли още не, но тогава единственото Ви решение е да намерите начин да ни звъннете, за да пристигнем на място възможно най-бързо. • Автоключ При повреда на заключващите механизми.

  Подобно на всички други механизми и тези за заключване се износват с времето – в ключалките влиза прах, влага, а ключът се износва. Това може да доведе до блокирането им. Съветът ни е в момента, в който усетите, че някой не функционира така добре както сте свикнали, да вземете мерки. Това важи не само за ключа или за ключалката за запалване, но и за заключващия механизъм на страничните врати, на резервоара, на тази на багажника и на жабката. Често срещана ситуация, особено при багажника е, той да блокира или да не може да се отвори или да се заключи. Тогава някои се опитват да го поправят с подръчни средства, без необходимите знания и умения и това често довежда до още по-големи повреди. Съветът ни е и в тази ситуация да ползвате услугите на професионалисти, защото това Ще ви спести много нерви, време и средства.

  • В някои случаи повредата по заключващите механизми е вследствие на намесата на крадци, които са се опитвали да проникнат във Вашето превозно средство, разбили са една или повече от ключалките Ви и Вие не може да влезете в автомобила си. Тогава звъннете на аварийния ни ключар, той на място ще прецени откъде и как е най-добре да се влезе в колата Ви. В нашия онлайн магазин предлагаме и оригинални ключалки, ако се наложи да закупите нова, но първо ще се опитаме да ремонтираме повредената, което също можем да направим в ключарския център на бул. Арсеналски 65. Някои застрахователни компании имат изискване да се сменят автоключалките или да се направи и обучи нов автоключ, ако в опитите си да влязат, крадци са нанесли щети – с цел на евентуална бъдеща кражба на колата Ви. • Автоключ След счупване на ключа.

  Това е друга ситуация, когато е най-добре да потърсите услугите на авариен автоключар. Било то заради износване на някои от механизмите, прекомерен натиск или захабяване на самия ключ, може част от него да остане в ключалката и Вие да не сте в състояние да отворите вратата. Тогава отново ще Ви дадем съвет да не взимате нещата в своите ръце, ако нямате инструменти и умения. В някои случаи би могло да издърпате парчето с пинсети или клещи (ако то се показва извън ключалката), но най-добре е да потърсите автоключар, който ще направи това бързо и без да нанася каквито и да е било щети по автомобила Ви.

Независимо по каква причина не можете да отключите Вашето превозно средство, винаги може да разчитате, че авариен ключар от SOS Locksmith в Лозенец, ще бъде при Вас до половин час независимо от часа, деня и къде в София се намирате.