facebook Лозенец

Надеждната входна врата – доверете се на избора на SOS Locksmith

Входна врата


Входната врата е едновременно лицето на Вашия дом, но и най- важната преграда срещу евентуалните крадци. Хубаво е да помислите за Вашата сигурност, тази на близките Ви и за Вашето имущество преди да е станало късно. Входната врата е инвестиция, която би се изплатила стократно.

Какво е необходимо за надеждна входна врата

Най- важното нещо, с което трябва да започнете, е да осъзнаете наистина необходимостта от стабилна и здрава входна врата. Защото, съгласете се, нелепо е да разполагате с техника и имущество за десетки и понякога стотици хиляди левове, а входната Ви врата да е от талашит. Практиката ни показва, че някои наши клиенти се сещат за това, когато станет върде късно. Не бъдете като тях – отделете известна сума като инвестиция във Вашите сигурност и спокойствие.

Каква трябва да бъде надеждната входна врата

Ако трябва да отговорим с две думи – това биха били: дебела и масивна. Хубаво е да е метална, но ако обичате повече дървото като материал и смятате, че по-добре би стояло на Вашия интериор, бихте могли да се снабдите и с хибриден вариант. Може да покриете металната врата с дървен материал. Той, освен че може да е в различни цветове спрямо Вашия интериор, допълнително ще допринесе за шумоизолацията и топлоизолацията на апартамента Ви.

Какви трябва да бъдат бравата и патронът

В зависимост от бюджета, с който разполагате, ние можем да Ви предложим най-различни варианти и комбинации. Изборът на патрона и бравата е също толкова от значение, колкото и видът на входната врата. В днешни дни технологиите за сигурност са толкова развити, че бихте могли да изберете комбинация, пред която крадците, ако не безсилни, ще бъдат толкова затруднени, че направо ще се откажат…Помислете и за монтаж на допълнителна брава - едно допълнително заключване ще увеличи значително Вашата сигурност. В магазините на SOS Locksmith може да намерите такива брави – марка Gerda, на които им се носи славата на „напълно непробиваеми”.

Допълнителни елементи за защита – бронировка и шпионка

Ако приемем, че дотук вече сте направили своя избор от врата, брава, патрон и допълнителна брава, ви остава още съвсем малко. Повечето врати се продават направо с монтирана бронировка – грубо казано това е капачка от стомана, която защитава патрона от посегателства. Ако искате да сте в крак с технологиите, освен стандартна шпионка, може да се снабдите с модерна дигитално устройство. То ще снима хората, които по някаква причина са звънели на апартамента Ви и би могло да изпраща снимки на телефона Ви.

Надеждната входна врата – комбинация от елементи в SOS Locksmith

Заповядайте в някои от ключарските ни центрове – специалистите ни ще Ви изготвят оферта според Вашите желания и финанси. Монтажът ще го извършим също ние – за Вас остава да вземете решението за Вашата сигурност.