facebook Лозенец

Монтаж и демонтаж

Нашите майстори са изключителни специалисти в монтирането от една страна на елементарни ключалки (примерно за пощенски кутии), а от друга на сложни системи за бизнес сгради, паник брави за предприятия и др. Може да ни търсите за монтажа на всички заключващи или отключващи механизми, независимо от тяхната сложност и предназначение. Най-често нашите услуги се ползват при монтажа на:

Врати. Вратата е от изключително значение за сигурността на вашето жилище, така че монтажът ѝ трябва да е направен професионално, за да функционира тя дълго време и безпроблемно. В никакъв случай не се доверявайте на „баш майстори”, които няма да се справят по начина, по който биха го направили професионалисти ключари, каквито са нашите в в Лозенец. Бихме могли да монтираме и врата, която не е закупена от нашия ключарски център. Независимо дали става въпрос за входна врата, интериорна, за баня, плъзгаща се или др. – винаги можете да разчитате на качествен монтаж. Същото важи и за големи врати на складове, офиси, бизнес сгради и т.н., както и автоматите за тези врати и електрическите насрещници по входните врати на жилищните кооперации.

Брави. Дали ще са касови или секретни – оставете монтажа им на специалистите ни. Както при всеки заключващ механизъм от особено значение е бравата да бъде монтирана много прецизно. Ще монтираме всяка една, дори да не е закупена от нашия онлайн магазини или на място. Същото важи и за допълнителните брави, които ще монтираме и чиито монтаж е доста специфичен и трудоемък. Нашите майстори извършват монтаж и на такива, предназначени за стъклени витрини, за дограма, антипаник брави, такива, които се използват при ролетните щори и т.н.

Патрони. Разчитайте на нас не само за монтажа им, но и за детайлна информация относно това кой ще ви е най-необходим – дали ще е за външна врата, за вътрешна, за такава на офис и т.н. Разполагаме с високотехнологични секретни патрони, за чийто монтаж дори самите производители държат да бъде извършен от специалисти от оторизиран ключарски център (какъвто е нашият в Лозенец), защото иначе има опасност те да не функционират добре, което ще развали и реномето на самата компания производител.

Сейфове, каси за оръжия и др. Монтираме и сейфове, които се захващат за стена или влизат в определени ниши. За всички системи за сигурност във вашия дом, можете да разчитате на нашите професионалисти.

Допълнителни защитни елементи. Става въпрос за тези, които допълнително защитават жилището ви и се монтират върху входната или други врати и прозорци – като бронировката (защитата за секретния патрон), шиповете на касата, които предпазват вратата от измъкване от пантите, резета за входни врати, специални райбери за прозорци и дограма, планки за катинари и др. Извършваме и монтаж на шифри (прекодиращи комплекти) на определени части от вашата касова заключваща система с цел подобряване на дейността й.

Демонтажът се налага в няколко основни ситуации, но всичко, което можем да монтираме, съответно ще демонтираме по ваше желание. Ето няколко основни случаи, когато може да разчитате на нашите майстори ключари:

При преместване. Има случаи, в които се налага (или искате) да вземете някои от заключващите механизми (най-често това са допълнителни или основни брави, патрони и др.) на ново място, където те бъдат монтирани отново.

 При развален механизъм. Ако имате развален заключващ такъв, ние ще го демонтираме и по ваше желание ще монтираме нови на негово място. Същото важи и ако искате да смените вашата заключваща система – да демонтирате старата, за да монтирате напълно нови елементи и механизми.