facebook Лозенец

Ключар

Галерия Ателие ЛозенецЛого SOS Locksmith ЛозенецВ ключарския ни център в Лозенец предлагаме многообразие от ключарски услуги.


Следват най-важните планирани или аварийни такива, които предлагаме:


Доскоро в България всички или разбираха (или бяха принудени поради липсата на качествени услуги) от всичко. Съветваме Ви преди да се захванете с поправката на част от заключващия механизъм, да прецените добре силите и уменията си и да ни потърсите, ако се съмнявате, че ще се справите. Ние ще поправим вашата брава и патрон, но ако Вие ги повредите, това може да Ви струва доста повече впоследствие.Онлайн магазин.

Предлагаме разнообразие от заключващи механизми и системи: брави, патрони, бронировки (защита за патрон), катинари, дръжки, каси, сейфове, аксесоари за врати, метални врати и мн. др. Ако се нуждаете от  определен продукт, а не го намирате в магазина, ни звъннете, ще се постараем да Ви го доставим в минимален срок.

От каквато и ключарска услуга или артикул се нуждаете – знайте, че винаги може да разчитате на аварийните майстори ключари в центъра на SOS Locksmith в Лозенец.