facebook Лозенец

Допълнителната брава GERDA Tytan ZE2 WL – гаранция за сигурност

Брава GERDA Tytan ZE2 WLБрава GERDA Tytan ZE2 WL


Допълнителната брава Gerda Tytan ZE2 WL е символ на абсолютната сигурност. Често когато някой ни уверява, че нещо е „100% сигурно”, това води единствено до снизходителни усмивки. Случаят обаче с Gerda е друг – ако искате допълнителна непробиваема защита за дома Ви, това е едно от възможните решения.

Допълнителната брава GERDA Tytan ZE2 WL – характеристики

Бравата представлява греда с телескопична панта, с врътка и аларма. Притежава и скоба, която позволява да открехнете вратата до 10 см. (все едно с верига), но без да я отключвате. Допълнително е оборудвана и с алармена система, която се задейства при силен натиск върху скобата или резетата. Алармата се включва и ако някой се опита да избие вратата, както и в ситуация когато Вие сте вътре и сте открехнали скобата, а отвън някой се опитва да влезе със сила. Допълнително монтираната шина от страната на пантите осигурява подсилването по цялата ширина на вратата.

Допълнителната брава може да бъде монтирана върху врати с ширина от 80 до 90 см. и дебелина до 5 см. Бравата има титаниева защита – титанът е твърд колкото стоманата, но значително по-лек и има висок праг на умора. Употребата му гарантира здравина и дълготрайност.

Допълнителна сигурност вдъхва и фактът, че дубликати на ключовете могат да бъдат направени само на оригинална машина, предоставена от Gerda, документ за легитимация на собственика и личната карта на продукта.

За компания Gerda

Gerda е полска компания, която от основаването си през1987 г., е извоювала реноме на производител на допълнителни брави, които нямат аналог. Фирмата предлага редица заключващи устройства: основни брави, допълнителни брави, дръжки за врата, системи за сигурност, пощенски кутии, врати и др.

Допълнителната брава GERDA Tytan ZE2 WL в SOS Locksmith

Тя може дабъде закупена в ключарския център на SOS Locksmith в Лозенец, както и в онлайн магазина ниЗа консултация и монтаж винаги можете да се доверите на някои от майсторите ключари.