facebook Лозенец

Автоключар

SOS колаЛого SOS Locksmith ЛозенецАвтоключарите в центъра на SOS Locksmith в Лозенец са сред най-добрите в своята професия и денонощно може да разчитате на услугите им.

Ето най-важните автоключарски услуги:


Аварийното отключване на превозно средство е една от най-често срещаните услуги, които предлагаме. Причините да не можете да влезете (или понякога да излезетев превозното си средство може да са най-различни: дефектирали ключалки вследствие на неправилна или многогодишна употреба, развалени механизми заради опит за взлом и мн. др. Какъвто и проблем обаче да срещнете, свързан със заключващата система на Вашия автомобил, е необходимо да запомните, че винаги може да разчитате на нас – денонощно и целогодишно.Заедно с услугите, които предлагаме, независимо дали става въпрос за аварийни или планирани такива, автоключарският ни център в Лозенец разполага с богато зареден онлайн магазин. В него ще намерите оригинални кутийки за Вашия автомобил, ключодържатели, автобутони, кутийки за дистанционни на аларми, чипове, емблеми за ключове и др.

Винаги сте добре дошли да посетите автоключарския ни и ключарски център на бул. Арсеналски 65. Ако се нуждаете от спешна аварийна помощ, не се колебайтеда ни звъните по всяко време на тел. 088539 47 47 и 0879 59 54 37.