facebook Лозенец

Аварийно отключване

Тези от вас, които са попадали в аварийна ситуация, вече знаят, че едно от условията да се измъкнете бързо, без излишни нерви и често финанси е да запазите спокойствие, да не предприемате прибързани и необмислени действия (когато това е възможно) и да потърсите професионалисти, които да ви окажат навременна и професионална помощ. Това важи в голяма степен за ключарските услуги, които нашите майстори предлагат в ключарския център на SOS Locksmith в Лозенец – в такива случаи е важно да ни звъннете на тел. 088539 47 47 или 0879 59 54 37 и наш авариен майстор ключар ще бъде на посочения от вас адрес до половин час в рамките на цяла София.

Кога можете да разчитате на аварийно отключване на наш авариен ключар:

При липса на ключ. Именно това е причината, поради която най-често се нуждаете от услугите на авариен майстор ключар. Тогава или сте загубили своя или пък на излизане по погрешка сте затворили след себе си вратата с топка. Когато сте го загубили или ви е откраднат е важно да не опитвате да пробивате вратата сами или да влизате с взлом, а да ни потърсите. Също така ви съветваме, ако сте сигурни, че са ви откраднали ключа незабавно да си смените бравата или патрона.

Когато счупите ключа си. Има ситуации, в които той остава счупен в ключалката на бравата или патрона. За да се предпазите от такива неприятности също ви съветваме в момента, в който усетите, че ключът, патронът или въобще някой от заключващите механизми не функционира правилно, да го смените или ремонтирате, ползвайки професионални ключарски услуги. В някои ситуации при счупен ключ може и да го извадите лесно с пинсети или други подръчни средства, но трябва да сте много внимателни и най-добре е тогава да ползвате услугите на авариен ключар.

Когато някой от механизмите се повреди. Повече от нормално е с течение на времето и дългогодишната употреба заключващите механизми на вратата да започнат да заяждат и да се повреждат. Отново ви съветваме при първите такива признаци да вземете мерки. Ако имате секретна брава, бихте могли да смените само патрона или самата брава, а може да се нуждае от смазване или лека поправка – най-добре преценката за това да оставите на нашите професионалисти. Във всяка една ситуация трябва да знаете, че за каквато и да е намеса от наш колега, трябва да предоставите документ за самоличност и такъв за апартамента – било то нотариален акт или договор за наем.

Намеса след разбиване на вратата ви. В такива ситуации крадците просто разбиват вратата без да имат милост към нито един от заключващите механизми. Често пораженията са толкова големи, че те са повече неизползваеми. В други ситуации може и да не са успели да ги разбият или да проникнат в дома ви, но в ключалката да е останало парче, което трябва да се извади. При тези ситуации не се колебайте да ни потърсите – най-малкото нашият майстор ще направи диагностика и посъветва дали трябва да сменяте и кой от всички повредени механизми.

За отваряне на конкретна врата или сейф. Има ситуации, в които се налага нашата светкавична намеса, ако се заключите (или член на семейството) било то в банята или отделна стая. Също така ни се налага да отваряме аварийно и някои сейфове, които заяждат или са развалени след опити за взлом или неправилна експлоатация от страна на техните собственици.

Гаражи, складове, офиси, производствени помещения и др. било то поради авария, небрежност или други причини. Понякога наши аварийни ключари са викани да отключват или ремонтират фирмени помещения, офиси, складове. Често това се случва след грабежи или опити за такива, при некомпетентност от страна на служителите, пожари и др. Ако сте собственик или управител на склад, офис, завод, помещение и др. не се колебайте да ни потърсите.

Има още десетки ситуации, в които може да се наложи да ползвате услугите на авариен ключар. Важното е да сте добре информирани и да сте спокойни, че каквото и непредвидено събитие да се случи, може да разчитате на аварийните ключари от SOS Locksmith в Лозенец. Независимо дали става въпрос за уикенд, извънработно време, национален празник – наш майстор ключар ще бъде на посочения от вас адрес в рамките на половин час, за да отключи всяка една врата.