facebook Лозенец

Аварийните ситуации – важното е да не изпадате в паникаВъзможните аварийни ключарски и автоключарски ситуации, в които може да изпаднем, са доста повече, отколкото би ни хрумнало. Не е реално (и здравословновсеки ден да мислим за рисковете, които ни дебнат постоянно. Но няма да е лошо да имате едно на ум, че каквото и да се случи – в такива случаи може да разчитате на аварийните ключари и автоключари на SOS Lockmith.


Аварийните ситуации – да хлопнеш входната врата

От месеци се каниш да идеш при леко досадния съсед, за да „пиете по една ракия”. Тази вечер жената и децата ги няма и решаваш, че моментът е дошъл, а и има някакъв мач. Нахлузваш кецовете и тряскаш вратата след себе си… Само за да разбереш, че си забравил връзката си ключове. Риташ вратата ядосано.

Нормална житейска ситуация, в която мнозина сме изпадали. Важното в такъв случай е да не взимате нещата в свои ръце или да се мъчите да влизате в апартамента си с подръчни средства – „пък после ще му мисля”. Няма и много смисъл да звъните раздразнено на жената, тъщата или там на когото сварите, ако са извън града примерно. Най-елементарното, потърсете авариен ключар от SOS Locksmith, а ако нямате телефон под ръка, може да ползвате лесно този на съседа – и без това ще си гледате спокойно мача, докато ключарите пристигнат и отворят вратата Ви.


Аварийните ситуации – да загубиш ключа си

Ръцете ти, както винаги, са заети с торби. На това отгоре малката ти дъщеричка ти се вре в краката и боботи нещо неразбираемо. Пре мръзнала, бъркаш за ключа в дамската си чанта – хм, сигурно е в джоба ти? След миг откриваш, че го няма. Сядаш на стълбите, гушваш момиченцето и ти идва да се разплачеш.

Една такава ситуация е колкото често срещана, толкова и неприятна. Особено ако мъжът Ви е в командировка, майка Ви е на село и т.н. Тук пак имаме решение – Ваша грижа ще е само да изтърпите мрънкането на детенцето, но пък после може да му стане интересно – как ли се отваря врата без ключ?


Аварийните ситуации – да счупиш автоключа си

Петък е, нямаш търпение за уикенда. Дали и другите мразят толкова своята работа? Отегчено отваряш вратата на колата си, пъхаш ключа, завърташ го и след миг усещаш, как той се счупва. Почваш да псуваш, проклинайки лошия си късмет.

Противно на очакванията и този проблем може да разрешим бързо и чисто. Някои хора, изпаднали в притеснение или често ярост, бързат и взимат необмислени решения – звънят на Пътна помощ да ги откара до сервиза или почват едно бърникане в ключалката с често невероятни последици. В такива случаи само ни звъннете, обяснете ситуацията и аварийният автоключар ще бъде при вас до половин час.


Аварийните ситуации – да оставиш автоключа си на таблото

При някои модели автомобили е възможно да заключите вратата отвън, а автоключът да остане на таблото или в купето. Понякога дори може да сте извън колата си, а двигателят да работи. Е това вече може да е наистина изнервящо. В случай, че имате резервен ключ под ръка, ситуацията е лесно поправима. Ако обаче нямате – отново е възможно нашият екип бързо и чисто да проникне в автомобила Ви. Съветите ни тук са сходни – не пробвайте да отваряте вратата с шперц, бърникате и т.н. И винаги разполагайте с резервен ключ – ако нямате такъв, може да направите дубликат във всеки ключарски център на SOS Locksmith. Това би Ви спестило евентуални главоболия, а и излишни разходи.

Способни сме да изброим десетки подобни ситуации, като те, можете да бъдете сигурни, са част от нашата практика. Тя показва, че колкото по-малко се опитвате Вие „да оправите проблема” със своите ръце (понякога крака), толкова по-добре. Ясно е, че няма как да предвидите и да сте подготвени за всяка ситуация – по-важното е да запомните, че каквото и да се случи, автоключарите и ключарите на SOS Locksmith ще бъдат при Вас до половин час.