facebook Лозенец

За нас


Нашите ключари и автоключари в ключарския център на SOS Locksmith в Лозенец са професионалисти с богат опит. Без значение дали е празник, делник или от часа, те ще ви помогнат във всяка една аварийна ситуация – винаги може да разчитате, че ще ви се притекат на помощ. Търсете ни на тел. 0885 394 747 при всякакви ключарски проблеми – ако не можете да влезете в своето жилище или къща, ако имате нужда от ремонт или монтиране на заключващи механизми, ако ви трябват дубликати на ключове и т.н.
Нашите аварийни ключари ще бъдат при вас в рамките на половин час независимо къде в София се намирате. Стремим се да сме ви максимално полезни – може да ни се доверите за най-важните за вас неща – вашата сигурност и тази на близки ви!

Това са основните ключарски услуги, които предлагаме в нашия ключарски център в Лозенец:

·         Изработване дубликати на ключове. Правим копия на всички ключове, без да се притесняваме от техните предназначение и сложност. Разполагаме с най-професионалната техника и разнообразие от всички видове профили – от най-разпространените до крайно уникални такива.

·         Отключване на входни врати. Надали има входна врата на къща, апартамент, офис, учреждение, бизнессграда, която нашите майстори ключари да не могат да отворят. Хубаво е да знаете, че при аварийното отключване, няма да оставим никакви следи по вратата, а често това се случва и без да нанесем и щети по заключващите механизми – това зависи от конкретния проблем.

·         Изваждане на счупени ключове. Когато в ключалката на патрона или в касовата ви брава

ключът заседне или остане счупено парче от него или ако заяде – потърсете ни и бързо ще разрешим вашия проблем без щети по механизмите за заключване.

·         Преработване на системите за заключване. Ако имате касова брава, замислете се да я смените с много по-сигурната и надеждна секретна система, която се състои от секретни патрон и брава. Преработването е сложна манипулация, която отнема време и усилия, но крайният резултат наистина си заслужава. В тази трудна дейност нашите професионалисти ключари имат богат опит и придобити умения.

·         Монтиране и демонтиране. Правим демонтаж и монтаж на всички механизми, заключващи системи, аксесоари – дръжки, секретни патрони и др.

·         Ремонт на патрони и брави. Съветваме ви да не бързате да сменяте развалените вече брави и патрони, защото има ситуации, в които те може да се оправят след като ги ремонтираме.

·         Продажба на интериорни и входни врати. Стабилната врата е изключително важен елемент от дома ви – това важи особена за входната врата, която трябва да е стабилна, масивна и сигурна. Предлагаме надеждни входни и интериорни врати, и правим монтаж, който е крайно важен за тяхното надеждно функциониране.

Това са основните автоключарски услуги, които предлагаме в нашия ключарски център в Лозенец:

·         Изработване дубликати на автоключове. Изработваме дубликати на почти всички марки и модели автомобили. Това включва нарязване на металната част, обучение на ключа и синхронизиране за работа с конкретния автомобил.

·         Поправка на заключващи системи. Независимо дали става въпрос за повредени ключалки на вратите или автоключа, ние ще ги ремонтираме.

·         Синхронизиране на дистанционни. В случаите, в които дистанционното управление не отключва автомобила, може отново да разчитате на нас.

·         Оказваме помощ при проблеми с имобилайзера. Един от често срещаните автоключарски проблеми е именно този. Може да сте сигурни, че при нас работят висококвалифицирани майстори автоключари.

·         Програмиране на транспондер. Когато чипът в автоключа ви загуби връзка с превозното средство отново се изисква квалифицирана помощ.

·         Прекодиране (пренареждане) на ключалки. Това е услуга, когато трябва да адаптираме автоключалките към нов ключ. Това се налага в случаите, в които загубите или ви откраднат автоключа.

·         Аварийно отключване на автомобил.  Ако не може да влезете или излезете от превозното си средство, само ни звъннете. Няма автомобилна врата, която да не сме в състояние да отворим.

·         Обучение на автоключ. Когато загубите или ви откраднат ключа, ние ще обучим всеки нов такъв, независимо от модела и марката на автомобила ви.

·         Вадене на счупени ключове от ключалки. В случаите когато счупите своя ключ и парче от него остане в ключалката ви пак може да се доверите на нашите майстори автоключари.

На тел. 0885 39 47 47 ще ви предоставим изчерпателна информация за абсолютно всички ключарски и автоключарски услуги, които предлагаме. Доверете се на опита на нашите ключари и няма да съжалявате.

Ателие SOS ЛОЗЕНЕЦ  Ателие SOS ЛОЗЕНЕЦ